Ponturi Pariuri Fotbal Norvegia vs Olanda

Superbet

⚽️NORVEGIA-OLANDA

♻️Pe Ulleval Stadion din Oslo, începând cu Ora 21:45, se întâlnesc Norvegia 🇳🇴 și Olanda 🇳🇱, în Preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022🇶🇦.

cota2.ro

♻️După primele 3 etape disputate ambele echipe au 6 puncte, 2 victorii și 1 înfrângere. Norvegia a castigat cu Gibraltar și Muntenegru (3-0, 1-0) și a pierdut pe teren propriu cu Turcia (0-3).

De partea cealaltă, Olanda a castigat cu Gibraltar și Letonia (7-0, 2-0) și a cedat în fața Turciei (2-4).

♻️ Norvegia așteaptă de peste 20 de ani calificarea la un campionat mondial , în timp ce Olanda nu a mai fost din 2014 de la turneul din Brazilia. Turneul final din Rusia 2018 a fost ratat.Olanda trebuia să învingă Suedia la şapte goluri diferenţă în ultima etapă a preliminariilor pentru a termina pe locul doi în grupa A. S-au impus cu doar 2-0 și astfel au mers mai departe Franța și Suedia. La ultimul turneu din avest an ,olandezii au facut o figură bună la Campionatul European. Au castigat toate cele 3 meciuri din grupă, dar apoi au pierdut surprinzător în Optimi în fața Cehiei (0-2). Lucru ce l-a făcut pe selecționerul Frank de Boer să demisioneze. Noul antrenor al portocalei mecanice este Louis Van Gaal , la al 3-lea mandat pe banca naționalei.


♻️Echipa din Țara Lalelelor este favorită să câștige acest meci, dar mă aștept să pună probleme și Norvegia, cu un Haaland in mare formă în acest debut de sezon. Se întâlnesc două echipe în formă cu jucători precum: Haaland, Wijnaldum sau Depay, care la rândul lor sunt în mare formă. În acest meci voi miza pe cel puțin un gol marcat de fiecare echipa și minim 3 goluri la final.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI

⚽️NORVEGIA: Î V V Î V

⚽️OLANDA : Î V V V V



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norvegia vs Olanda
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro