Ponturi Pariuri Fotbal Japonia vs Oman

Superbet

MECIUL ZILEI / 02.09.2021

⚽️JAPONIA 🇯🇵➖🇴🇲 OMAN

cota2.ro


♻️ În turul 3 preliminar al calificărilor din zona Asiei pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022, astăzi începând cu ora 13:15,se va juca la Suita, pe Panasonic Stadion meciul dintre Japonia și Oman.

♻️În turul 2 preliminar Japonia a defilat în Grupa F. În cele 8 meciuri disputate a obtinut maxim de puncte , a marcat 46 de goluri și a primit doar 2. Aceste rezultate au venit cu adversari foarte modești cu echipe precum: Tadjikistan, Myanmar, Mingolia sau Kyrgyzstan. De partea cealaltă, Oman a terminat pe locul 2 Grupa E, după Qatar. Din grupa au mai făcut parte adversari nesemnificativ precum : India, Bangladesh sau Afganistan.

♻️În meciul de astăzi, Japonia este favorită clară, dar cele 5 victorii din ultimile 5 meciuri jucate de cei din Oman, mă fac să cred că pot marca cel putin un gol în poarta niponilor. În turul precedent Kyrgyzstan și Tadjikistan au marcat cel putin un gol pe terenul japonezilor. Asadar, merg pe victoria Japoniei și pe goluri marcate de ambele echipe, la o cotă foarte buna oferită de Superbet, (3.79).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Japonia vs Oman
Pronostic:
1&G-G
Cota
3.79
Cota finala: 3.79
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro