Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.71

Superbet

1.Suedia-Spania

Suedia și Spania vor fi adversare joi, astazi de la ora 21:45, pe Friends Arena din Solna, la două luni și jumătate după confruntarea din prima etapă a fazei grupelor de la Euro 2020, încheiată 0-0. Cele două formații par să fie cele care vor lupta pentru câștigarea grupei B din calificările europene pentru Cupa Mondială din 2022, acestea luând deja avans față de urmăritoare în urma meciurilor din luna martie. 

Suedia a început foarte bine aceste preliminarii pentru turneul final din Qatar, câștigând ambele meciuri disputate în luna martie. Nordicii s-au impus cu 1-0 în fața Georgiei, acasă, și cu 3-0 în Kosovo și se află la un punct în urma liderului Spania, care are însă și un meci în plus. De atunci, a urmat și Euro 2020, de unde Suedia a fost eliminată în optimile de finală, după prelungiri de Ucraina și se poate vorbi inclusiv despre o dezamăgire, în condițiile în care formația scandinavă pornea cu prima șansă, după ce a câștigat o grupă cu Spania, Slovacia și Polonia. 

cota2.ro

Spania nu a început grozav aceste preliminarii, cu doar un 1-1 în fața Greciei, dar, apoi, în zilele următoare, ibericii au reacționat pozitiv și au luat toate punctele cu Georgia și Kosovo, chiar dacă au primit din nou gol. Ulterior, în vară, la Euro 2020, selecționata lui Luis Enrique a reușit un rezultat peste așteptări, ajungând până în semifinale, acolo unde au pierdut la loviturile de departajare în fața viitoarei campioane. 

  • Suedia: L W W D W
  • Spania: L W W W D

Pronostic: O1+

2.Islanda-Romania

Astazi, de la ora 21:45,avem de luat și o revanșă în fața Islandei, cea care ne-a învins cu 2-1, pe 8 octombrie 2020, tot la Reykjavik, în ”play-off”-ul de calificare pentru Euro 2020. 

9 puncte cu Islanda, Liechstenstein (acasă) și Macedonia de Nord (deplasare) ar fi ideale, dar pentru aceste dispute nu au fost convocați Bancu, Maxim și Pușcaș, suspendați. Opțiunile ofensive sunt reduse, având în vedere că și Florin Tănase s-a accidentat. Sperăm că Hagi, Cicâldău sau Stanciu, care au prestații bune la echipele de club vor aduce sclipirile necesare. 

Convocările lui Mirel Rădoi au fost contestate, el chemând pentru aceste trei partide nu mai puțin de șase debutanți! Este vorba despre portarul Aioani (Farul), fundașii Rațiu (Huesca) și Ghiță (Farul), mijlocașii Cordea (FCSB) și Marin (Pisa) și atacantul Markovic (Universitatea Craiova). 

Din motive extrasportive,vor absenta de la gazde Gylfi Sigurdsson și Kolbein Sigthorsson, fotbaliști extrem de importanți . Căpitanul Gunnarsson nu va putea fi utilizat, fiindcă are COVID-19. 

Deci, pentru Arnar Vidarsson, numit în funcția de selecționer în decembrie 2020, meciul cu România este o mare provocare. Având în vedere problemele de efectiv, cel mai important fotbalist al nordicilor este acum Arnor Sigurdsson (22 de ani), împrumutat de la ȚSKA Moscova la Venezia. 

România are patru eșecuri la rând actualmente, fiecare dintre aceste înfrângeri fiind suferite la un singur gol diferență. Pe 25 martie 2021, ”tricolorii” au bifat ultima victorie, un 3-2 consemnat acasă, în această grupă, contra Macedoniei de Nord. Marile noastre probleme persistă să fie în zona defensivă, România încasând minimum un gol în fiecare din ultimele 15 partide! 

Pronostic:

  • Peste 0.5 goluri în meci
  • Peste 5.5 cornere în meci
  • Peste 1.5 cartonașe în meci


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Suedia vs Spania
Pronostic:
O1+
Cota
1.25
Islanda vs Romania
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.37
Cota finala: 1.71
Profit: 7.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro