Ponturi Pariuri Fotbal Gabon vs Egipt

BETANO

⚽️GABON 🇬🇦 ➖ 🇮🇶EGIPT


cota2.ro


♻️În Preliminariile Campionatului Mondial Qatar 2022, zona Africii, începând cu ora 22:00, avem meciul dintre Gabon și Egipt.

🇬🇦GABON - este o țară din estul Africii Centrale, o fostă colonie Franceză cu capitala la Libreville. Nu s-a calificat niciodata la un Campionat Mondial, dar în schimb a fost prezentă la 4 ediții a Cupei Africii pe Națiuni. Cea mai bună clasare a fost la ediția din 1996, când a ajuns până în Sferturile de Finală.

🇮🇶EGIPT - este o țară din Nordul Africii și este printre cele mai dezvoltate țari de pe continentul negru . Egiptenii au 3 prezențe la Campionatul Mondial 1934 1990 și 2018. Cea mai bună clasare a fost în 1934 , când a ajuns până în optimile de finală. În 1990 și 2018 nu a depășit faza grupelor.

♻️În debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar, Gabon a pierdut surprinzător în fața Libiei, 1-2, în timp ce Egipt s-a impus la mimita,1-0 în fața celor din Angola.

Gabon are 3 victorii în ultimile 3 meciuri oficiale jucate pe teren propriu, iar de fiecare dată s-au marcat cel puțin 3 goluri. De partea cealaltă, Egipt vine după 10 meciuri în care a pierdut doar o dată, 0-1 cu Africa de Sud. Din Zona Africii se califică doar prima clasată din grupele preliminariilor la C.M.2022. Așadar, se anunță un meci interesant în care mă aștept să vedem multe goluri. Cele două echipe s-au mai intâlnit o singură dată, când Egiptul s-a impus cu un categoric 4-0. La meciul de azi voi miza pe minim 3 goluri marcate, dar dacă se vor marca doar 2, miza este returnată. Pentru acest pariu avem o cotă foarte bună oferită de Betano (2.00).

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gabon vs Egipt
Pronostic:
Peste 2 Goluri Asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro