Ponturi Pariuri Fotbal Elveția vs Italia

Superbet

⚽️ELVEȚIA 🇨🇭➖🇮🇹ITALIA

♻️Astăzi începând cu ora 21:45, la Basel se va disputa meciul dintre Elvetia și Italia, două echipe care au jucat în fazele eliminatorii din acest an de la Campionatul European . Elveția a ajuns până în Sferturile de Finală , după ce a produs marea surpriză și a eliminat Franța, pe Arena Națională în, Optimi, dupa loviturile de departajare, iar apoi a cedat la rândul ei în Sferturile de Finală, tot la loviturile de departajare cu Spania. Italia este Campioana Europeană și are un record incredibil. Este neînvinsă în ultimile 35 de meciuri disputate, dar cu toate acestea a dezamăgit în ultimul meci, reușind doar un egal în fața Bulgariei. Elveția a castigat ultimul meci in anicalul cu Grecia, scor 2-1.

cota2.ro


♻️În meciul de azi, se creează o conjunctură favorabilă pentru Sqadrra Azzura. Elvețienii se confrunta cu mari probleme de lot pentru acest meci. Cei mai importanți jucători din lotul echipei din țara cantoanelor sunt indisponibili pentru acest meci. Presa elvețiană anunță că Shaqiri, Embolo și Xhaka nu fac parte din lot fiind indisponibili.

♻️Italia vine cu orgoliul rănit , după semieșecul de pe teren propriu cu Bulgaria,care teoretic poate fi considerat chiar un eșec de echipa lui Mancini. Sqadrra Azzura cred ca va juca la victorie în acest meci, având în vedere problemele de lot pe care le au gazdele.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elveția vs Italia
Pronostic:
2
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro