Ponturi Pariuri Fotbal Uganda vs Mali

BETANO

⚽️UGANDA 🇺🇬 - 🇲🇱 MALI


cota2.ro

Astăzi începând cu Ora 16:00, Uganda întâlnește selectionata din Mali, intr-un meci din etapa a 2-a din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial de anul viitor.

🇺🇬Uganda - este o țară din estul continentului african, cu capitala Kampala. A fost colonie engleză pana in anul 1962 când și-a obținut independența.Nu s-a calificat niciodata la un Campionat Mondial. Cea mai buna performanta a nationalei din Uganda , a fost locul 2 la Cupa Africii pe Națiuni din ediția 1978.

🇲🇱Mali - Este o țară din nord-vestul africii cu capitala la Bamako, fiind și cel mai mare oraș din țară. Este o fostă colonie Franceză care si-a obținut independența în anul 1960. Nu s-a calificat nici o dată la Campionatul Mondial, în schimb a participat de șase ori la Cupa Africii pe Națiuni. Cea mai bună performanță a avut-o la ediția din 1972, când a ajuns până în finală, unde a pierdut in fața celor din Congo, 2-3.

♻️În primul meci pentru calificările de la Campionatul Mondial de anul viitor, Uganda a remizat, 0-0 cu Kenya, în timp ce Mali a trecut de Rwanda, scor 1-0.

Echipa din Mali este echipa cu mulți jucători care evoluează la echipe cu nume din Europa: Yves Bissouma (Lille), Boubacar Kouyante( Sporting Lisabona), Mollo Wague (Leicester) Yacoubo Sylla (Panathinaikos) sau Abdoulay Diaby (Club Brugge), jucător care se află într-o formă foarte bună. În 9 prezente în tricoul echipei naționale a marcat 4 goluri.

♻️La naționala din Uganda nu sunt jucători cu nume, majoritatea joacă în campionatul intern.

Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori, ambele meciuri au avut rezultate de egalitate (1-1 și 2-2). Mali este favorită să câștige acest meci, dar Uganda este o nuca tare pe teren propriu. În penultimul meci jucat pe teren propriu au marcat 2 goluri în poarta Marocului. Voi miza pe goluri în acest meci, având în vedere că sunt mari șanse să marcheze ambele din nou. Am găsit o cotă foarte buna la Betano pentru minim 3 goluri marcate (2.32), dar dacă se marchează doar 2, miza este returnată.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Uganda vs Mali
Pronostic:
Peste 2 goluri Asiatic
Cota
2.32
Cota finala: 2.32
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro