Ponturi Pariuri Fotbal AFC Odorheiu Secuiesc vs Hermannstadt Sibiu

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 07.09.2021

⚽️AFC OD.SECUIESC-HERMANNSTADT

cota2.ro

⏰Ora de Start: 16:30


♻️Astăzi și mâine se va juca Faza a IV- a din Cupa României. Meciuri în care sunt implicate echipele de Liga a 3-a și Liga a 2-a. În faza următoare se vor juca 16-imile, unde vor fi prezente și echipele din Liga 1.

♻️Începând cu ora 16:30, la Odorheiu Secuiesc, se va juca meciul dintre echipa din județul Harghita și Hermannstadt Sibiu.

⚽️AFC ODORHEIU SECUIESC- este o echipa modestă din Liga a 3-a. Am putea spune ca este echipa a 2-a a celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa ce evoluează în Liga a 2-a. Mulți juniori de la echipa ciucană sunt imprumutați la Afc Odorhei pentru a juca in Liga a 3-a.Sezonul trecut echipa harghiteană s-a salvat în ultimul moment de la retrogradare după ce a terminat senonul pe penultimul loc. A rămas în Liga a 3-a datorită barajului pe care l-a caștigat cu echipa suceveană de Liga a 4-a, Viitorul Liteni ,(4-1), scor general.În noul sezon competițional, Odorheiu Secuiesc a început noul sezon cu o victorie cu Cs Blejoi, iar în etapa precedentă a stat. Meciul cu Fc Pucioasa a fost anulat datorita scandalului adeverințelor false de vaccinare depistate la dâmbovițeni.

⚽️HERMANNSTADT SIBIU - a retrigradat în liga a 2-a după câteva sezoane petrecute în prima ligă. Sibienii au ca obiectiv revenirea cât mai repede în prima ligă. După primele 5 etape disputate în noul sezon, Hermannstadt este principala candidata la promovare. are 13 puncte, 11 goluri marcate și 4 primite, la egalitate cu Csa Steaua și Concordia Chiajna, dar știm foarte bine că Steaua nu are drept de promovare în acest sezon. Echipa lui Marius Măldărășanu a învins echipe importante precum: Poli Iași , Fc Buzău sau Csikszereda. A cedat 2 puncte doar în deplasarea de la Metaloglobus București.

♻️Așadar este o diferență mare între cele două echipe la toate capitolele. După părerea mea, nu cred ca sibienii se pot incurca in meciul de azi la modesta echipa din Odorheiu Secuiesc. În ultimul meci, Hermannstadt a marcat 4 goluri, chiar echipei principale din județul Harghita, Csiczereda Miercurea Ciuc. Probabil antrenorul Marius Măldărășanu nu va juca cu toți titularii, dar și așa , mă aștept la o victorie fără probleme pentru echipa sa.


VS

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AFC Odorheiu Secuiesc vs Hermannstadt Sibiu
Pronostic:
2(H-1.5)
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro