Ponturi Pariuri Fotbal Hușana Huși vs Poli Iași

Superbet

⚽️HUȘANA HUȘI-POLI IAȘI

♻️Astăzi se joacă a doua parte din meciurile Fazei a IV -a din Cupa României. La Huși, echipa din localitate primește vizita fostei prim-divizionare Poli Iași.

cota2.ro

⚽️HUȘANA HUȘI -este o echipa din județul Vaslui care evoluează în Liga a 3-a în Seria 1 . Vasluienii au trecut în precedentele tururi de Juniorul Vaslui ,2-1 după prelungiri și de Știința Miroslava ,2-1. Hușana Huși nu a debutat tocmai bine in noua ediție din campionat. Dupa ce primul meci cu Foresta Suceava a fost amânat, meciul de la Ceahlăul Piatra Neamț a fost pierdut cu 0-4. Sezonul trecut Hușana Huși a ajuns până în 16-imi, unde au fost învinși de Universitatea Cluj cu un categoric 8-2.

⚽️POLI IAȘI - a retrogradat în liga secundă după un sezon foarte slab. În acestă vară echipa a suferit schimbări majore și a pornit la drum cu gândul la promovare . A început foarte slab nouă ediție a ligii secunde cu 3 infrangeri consecutive: (0-2 Petrolul Ploiești, 0-1 Concordia Chiajna și 1-2 Hermannstadt Sibiu). După alți jucători nou-veniți, antrenorul Costel Enache a reușit să alcătuiască o echipa competitivă, care a dus la 2 victorii consecutive cu echipe care au ca obiectiv principal promovarea. A învins 2-0 pe U.Cluj acasă, iar apoi a câștigat la Asu Poli Timișoara, 1-0.

♻️Poli Iași este echipa mult mai experimentată și cu o formă bună în acest moment, în timp ce gazdele vin după înfrângerea grea de la Piatra Neamț. Mă aștepta echipa lui Costel Enache să se impună fără mari probleme în acest meci și de asemenea să marcheze cel puțin 2 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hușana Huși vs Poli Iași
Pronostic:
2&oaspeții marchează peste 1 5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro