Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Rapid

BETANO

UTA-Rapid

 In searas asta, de la ora 21:00, în stadionul din Arad va fi cu siguranță o atmosferă incendiară, mai ales că ambele oponente sunt pe podium. UTA este situată pe 3, cu 14 puncte, în vreme ce Rapidul, revenită în vară, are un start de vis, fiind pe locul 2, cu 16 puncte.

În ultimele două dueluri directe, Rapidul s-a impus de fiecare dată, în confruntări programate în Liga 2. Giuleștenii au câștigat acasă în noiembrie 2019 (2-0), iar în iulie 2020 au învins la Arad (2-1). 

cota2.ro

UTA merge perfect. Echipa lui Laszlo Balint are trei victorii la rând, toate fără gol primit. Arădenii au fost decisivi în ultimele 20 de minute în aceste trei partide. De Universitatea Craiova (1-0) au trecut acasă cu o reușită din minutul 7, apoi au învins Voluntariul cu 2-0 prin goluri bifate în minutele 74 și 82, iar în ultima etapă s-au impus cu 1-0 la Mediaș prin punctul lui Miculescu din minutul 90. 

Un singur gol au primit ”alb-roșiii” în cele patru jocuri din fața propriilor fani, în actualul campionat. Nu prea se marchează la Arad: 14 din ultimele 15 partide din fief-ul utiștilor s-au terminat cu ”0-2 goluri” la final. 

Startul excelent de campionat s-a terminat în runda trecută, când Rapidul a cedat acasă în fața Universității Craiova, 1-2, după ce a rămas fără Belu, eliminat în prima repriză, și a primit gol în minutul 90+1. 

A fost primul eșec al sezonului, cu această ocazie, formația lui Mihai Iosif încasând și primele goluri din acest campionat. Chiar și așa, rapidiștii au mai departe cea mai bună apărare din L1, cu 2 goluri primite, împreună cu Farul Constanța. 

  • UTA: D W W W L
  • Rapid: D L W W W

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
UTA vs Rapid
Pronostic:
X2
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro