Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.83

Superbet

1.Leicester-Manchester City

Cele două grupări s-au întâlnit deja o dată în acest sezon, în Supercupa Angliei, iar „vulpile” au câștigat trofeul după o victorie la limită, cu 1-0, cu gol marcat de Iheanacho pe final.

Leicester este una dintre grupările care i-au pus cele mai multe probleme lui Pep Guardiola & Co. În ultimele 15 partide directe în toate competițiile, procentajul victoriilor obținute de Manchester City este de sub 50% (7 meciuri câștigate).În primele trei etape, gazdele au învins Wolves (1-0) și Norwich (2-1, deplasare) și au cedat cu West Ham United (1-4, deplasare).

cota2.ro

Manchester City nu a mai reușit să-l aducă pe Harry Kane, dar atacul a arătat perfect în ultimele două jocuri, din moment ce a câștigat cu 5-0 partidele cu Norwich City și Arsenal.

Fără Gabriel Jesus, Pep Guardiola va apela la Sterling sau Mahrez pentru a completa o linie ofensivă, care îi va mai cuprinde, foarte probabil, pe Torres și Grealish. Apărarea va fi însă cea standard, cu Walker, Stones, Dias și Cancelo. De remarcat faptul că Manchester City este pe locul 7 la startul etapei și a pierdut ultimele două jocuri în deplasare, în Premier League, cu Brighton și Tottenham.

2.Manchester Utd-Newcastle

Prin transferul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, toată suflarea care susține Manchester United speră ca echipa să revină în sfârșit în lupta pentru titlu. Echipa a câștigat 7 puncte din primele 3 etape, după 5-1 cu Leeds United, 1-1 cu Southampton și 1-0 cu Wolves. „Diavolii roșii” ocupă locul 3, fiind la egalitate cu Chelsea și Liverpool și peste Manchester City.

Manchester United are un atac incredibil, având în vedere că Edinson Cavani, Jesse Lingard și Anthony Martial rămân pe banca de rezerve. Scott McTominay este în recuperare după o accidentare, dar acest joc vine prea repede pentru el. Iar Fred a fost suspendat de Federația Braziliană, după ce clubul a refuzat să-i dea drumul la echipa națională. 

Newcastle este o formație condamnată să lupte pentru evitarea retrogradării și în acest sezon. Iar startul de sezon întărește această idee. Formația lui Steve Bruce a obținut un singur punct în primele trei etape și a primit nu mai puțin de 8 goluri după partidele cu West Ham United (2-4), Aston Villa (0-2) și Southampton (2-2).

3.Botosani-CFR Cluj

Dan Petrescu revine la CFR Cluj pentru a întări poziția ardelenilor în topul Ligii 1, dar și pentru un traseu european cât mai eficient. Este cel de-al treilea mandat la campioana României, iar primul meci oficial de la (re)numire este cel de astazi,de la ora 21:00, de la FC Botoșani, din etapa a 8-a a Ligii 1. 

Clujenii au nu mai puțin de șase victorii la rând în Liga 1, în deplasare, ultimul eșec extern din elita autohtonă fiind un 0-3 la FCSB, pe 19 martie.

Botoșaniul este pe locul 4, cu 14 puncte, anunțându-se ca o candidată la calificarea în ”play-off”. Moldovenii au scos însă doar un punct în ultimele două etape. Au pierdut acasă cu Rapid (0-2) și au bifat un egal în deplasarea de la Sepsi (1-1). De-altfel, botoșănenii pregătiți de Marius Croitoru au o singură victorie în ultimele cinci meciuri de acasă din L1, un 2-1 cu UTA. 

CFR Cluj se simte bine când vine vorba de Botoșani. Din 25 de meciuri directe, campionii la zi ai României au amanetat 14, cu doar cinci triumfuri ale botoșănenilor. Dar, este de semnalat că moldovenii au câștigat cele cinci partide în fața clujenilor pe teren propriu. 

În ultimele șase dispute oficiale, CFR a învins de cinci ori, cu o singură izbândă a gazdelor de sâmbătă. Un fapt statistic interesant: clujenii au marcat cel puțin o dată în fiecare din ultimele 12 confruntări directe.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Manchester City
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.22
Manchester Utd vs Newcastle
Pronostic:
1
Cota
1.20
Botosani vs CFR Cluj
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.25
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro