Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs RB Leipzig

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 15.09.2021

⚽️MANCHESTER CITY-RB LEIPZIG

cota2.ro

⏰ORA DE START: 22:00


♻️Salutare Pariori !!!. Ieri am avut meciul zilei câștigător. Din pacate la cota 2, ne-a trădat Lille-Wolfsburg. Astăzi la Meciul ZILEI am ales un meci din Grupa A. Manchester City-RB Leipzig, care va începe de la Ora 22:00.

♻️După părerea mea , va fi un meci dezechilibrat, dacă ne uităm după rezultatele celor doua echipe din ultima perioadă.

MANCHESTER CITY- a inceput cu o înfrângere noul sezon din Premier League, 0-1, pe terenul celor de la Tottenham Hotspur. Apoi elevii lui Pep Guardiola au strans rândurile și au câștigat urmatoarele 3 meciuri fără să primeasca gol. ( 5-0 Norwich, 5-0 Arsenal și 1-0 Leicester).

RB LEIPZIG - Are prezențe constante în ultimii ani în grupele Uefa Champions League sau Uefa Europa League. În acestă vară au fost schimbări majore în echipa "taurilor". Antrenorul Julian Nagielsmann, care a avut rezultate notabile a plecat la Bayern Munchen . De asemenea jucători importanți precum Upamecano sau Sabitzer au părăsit echipa din Leipzig. Lucrul acesta s-a văzut imediat în rezultate echipei din acest debut de sezon. După 4 etape au doar 3 puncte, iar în ultima etapă au fost umiliți pe teren propriu de Bayern Munchen,(1-4).

♻️Manchester City a marcat în ultimile două meciuri jucate pe teren propriu 10 goluri , fără ca să primească nici măcar unul, în timp ce RB Leipzig nu a marcat în ultimile două meciuri jucate în deplasare . Consider că Manchester City nu va avea probleme în acest meci și se va impune la cel puțin 2 goluri diferență. Pentru acest pont, Superbet ne oferă o cotă de 2.02


🔷️ECHIPELE PROBABILE PENTRU ACEST MECI:

⚽️MANCHESTER CITY (4-3-3): Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; Rodri, Gundogan, Silva; Mahrez, De Bruyne, Sterling.

⚽️RB LEIPZIG (4-2-3-1): Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan, Angelino; Laimer, Haidara; Nkunku, Olmo, Szobolszai, Silva

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs RB Leipzig
Pronostic:
1(H-1.5)
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro