Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiești vs Ripensia Timișoara

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI 🗒17.09.2021

⚽️PETROLUL PLOIEȘTI - RIPENSIA TIMIȘOARA

cota2.ro

⏰ORA DE START: 16:00


♻️Salutare Pariori !. Astăzi mizăm la rubrica MECIUL ZILEI pe duelul din Liga a 2-a dintre Petrolul Ploiești și Ripensia Timișoara.

♻️Etapa a 7 -a din Liga a 2-a a început ieri cu meciul Concordia Chiajna-Unirea Slobozia (1-1).

După 3 sezoane în care prahovenii au ratat de fiecare dată promovarea, în acest sezon par mult mai hotărâți să urce pe prima scenă a fotbalului românesc. Echipa din orașul "aurului negru" vine după 4 victorii consecutive în care nu au primit niciun gol. (2-0-Csikszereda, 3-0 Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 4-0 Dacia Unirea Brăila, și 2-0 Unirea Slobozia.). Astăzi pot profita de egalul făcut de cei de la Concordia Chiajna, și cu o victorie în meciul de astăzi vor ajunge pe primul loc.

♻️Ripensia Timișoara nu poate emite pretenții de promovare. Cu un lot relativ tânăr, obiectivul principal rămâne și în acest sezon salvarea de la retrogradare. Echipa de pe Bega, ocupă locul 9, cu 9 puncte, golaveraj 8-7 după 6 etape disputate. Un start de sezon bun pentru Ripensia, dar să nu uităm că a jucat doar cu echipele nou-promovate și cu Astra Giurgiu.

♻️În meciurile directe de până acum, Petrolul le-a castigat pe toate fără să primească gol.

Așadar se întâlnesc două echipe cu obiective diferite în ceea ce privește avest sezon din liga a 2-a. Petrolul trece prin cea mai bună perioadă din Liga a 2-a și nu-i văd să se încurce în meciul de azi cu timișorenii de pe teren propriu, mai ales că cele 3 puncte puse în joc îi poate duce în fruntea clasamentului.

Din Oferta Superbet am ales o cotă de 2.10 pe victoria petroliștilor și un interval de 2-4 goluri. Așa cum spuneam mai sus, Petrolul este fără gol primit în ultimile 4 etape disputate în campionat.

🔷️FORMA CELOR 2 ECHIPE ÎN ULTIMILE 5 ETAPE

⚽️PETROLUL: V E V V V

⚽️RIPENSIA TIMIȘOARA: V V Î V E

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul Ploiești vs Ripensia Timișoara
Pronostic:
1&2-4 Goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro