Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Gaz Metan Mediaș

Superbet

⚽️RAPID-GAZ METAN MEDIAȘ


cota2.ro

♻️Astăzi începând cu Ora 21:00, se va juca al doilea meci din Etapa a 9-a din Liga 1. Rapid primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională.

♻️Echipa lui Mihai Iosif este revelația acestui sezon al Ligii 1. Din postura de echipa nou-promovată a ajuns pe locul 2, cu 17 puncte, la 4 puncte de liderul Cfr cluj . Giuleștenii au doborât recordul în ceea ce privește golurile primite în primele 6 etape, aceștia reușind performanță de-a nu primi nici un gol. Invincibilitatea s-a încheiat în etapa a 7-a, când Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe final . Probabil altfel ar fi stat lucrurile dacă nu era eliminat Claudiu Belu încă din prima repriză. La pauză Rapidul avea 1-0. Apoi în deplasare de la Arad, din nou au scăpat victoria printre degete, după ce la pauză au avut 2-0, Uta egalează pe final în doar 4 minute.

♻️Gaz Metan Mediaș are un debut de sezon dezastruos. După 8 etape este penultima clasată, cu doar 4 puncte . A debutat cu o victorie, 1-0, în fața celor de la Cs Mioveni, apoi a mai castigat un punct în tapa a 3-a , cu Fc Arges, iar apoi au urmat 5 înfrângeri consecutive în campionat și un 0-6 într-un meci amical cu Cfr Cluj. Seria de insuccese l-a obligat pe antrenorul Mihai Teja să părăsească echipa sibiană. În locul săù a fost adus Ilie Poenaru de la ultima clasată Academica Clinceni.

♻️După părerea mea, Rapidul este mare favorită în meciul de azi, mai ales că după o perioadă foarte bună, au venit două meciuri fără victorie, dar giulestenii au aratat bine și in aceste partide, punctele fiind pierdute în ultimile minute. Ilie Poenaru nu cred caă poate face minuni la Mediaș .Să nu uităm că acesta vine de la ultima clasată.

🔷️ECHIPELE PROBABILE:

⚽️RAPID: (4-3-3): Moldovan – Belu, Sapunaru, Dandea, Goge – Sefer, Albu, Crepulja – Carnat, Balan, Hlistei

⚽️GAZ METAN MEDIAȘ: (4-2-3-1): Valceanu – Moura, Matricardi, Yuri, Velisar – Iancu, Filip – Chamed, Deaconu, Gradinaru – Sarr



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
1&2+
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro