Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Fc Botoșani

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI 🗒19.09.2021

⚽️DINAMO-FC BOTOȘANI

cota2.ro

⏰ORA DE START: 19:00


♻️Salutare Pariori !!!, Astăzi am ales meciul zilei din Liga 1, DINAMO-FC Botoșani

⚽️DINAMO- trece prin cea mai grea perioadă din ultimii ani. Problemele din interiorul clubului în loc să se rezolve, se adâncesc într-o criză și mai mare. Conducerea clubului a vrut sa-l schimbe pe antrenorul Dario Bonetti, după înfrângerea istorică în fața celor de la FCSB, (0-6). Italianul refuză momentan sa-si dea demisia și astfel a intrat într-un conflict cu administratorii clubului. Situația în clasament se adâncește și ea tot mai mult. Câinii au ajuns pe locul 15, după 5 înfrângeri consecutive în care nu au reușit să marcheze nici măcar un gol gol. Singurele cu puncte câștigate în acest sezon au fost cu Fc Voluntari și Academica Clinceni.

⚽️FC BOTOȘANI- traversează o perioadă foarte bună în acest sezon, poate cea mai bună de la promovarea în Liga 1. Moldovenii vin după victoria în fața liderului CFR Cluj, stricând debutul lui dan Petrescu pe bancă feroviarilor și în campionat, după înfrângerea din Conference League cu Jablonec.

♻️Echipa din nordul Moldovei are cele mai multe puncte aduse din deplasare alături de Rapid, 10 la număr. 3 victorii și un egal.

♻️FC Botoșani este favorită clară în acest meci, având în vedere situația de la Dinamo, dar mai ales că dinamoviștii nu pot conta pe cei mai buni jucători din acest sezon, Deian Sorescu și Steliano Filip. Sorescu marcând 5 din cele 6 goluri de până acum ale câinilor.

♻️Așadar, după părerea mea, trupa lui Marius Croitoru nu are cum să piardă cele 3 puncte puse în joc astăzi. Am să forțez puțin, pentru o cotă mai mare și o să joc victorie Fc Botoșani și minim 2 goluri în meci. Pentru acest pronostic Superbet ne oferă o cotă foarte bună de (2.20)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Fc Botoșani
Pronostic:
2&2+
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro