Ponturi Pariuri Fotbal Hellas Verona vs AS Roma

Superbet

⚽️HELLAS VERONA-AS ROMA 🇮🇹


cota2.ro

♻️Astăzi începând cu Ora 19:00, pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona primește vizita celor de la As Roma, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Serie A.

♻️HELLAS Verona are un start dezastruos în acest sezon. Echipa care în sezonul trecut termina pe locul 10, dar care pe final a jucat foarte slab, vine dupa 12 meciuri fără victorie în Serie A. Ultima victorie a obținut-o pe 3 aprilie, impotriva celor de la Cagliari. În acest sezon are 0 puncte după primele 3 etape. (2-3 Sassuolo, 1-3 Inter Milano, 0-1 Blogna). Singura victorie din actualul sezon competițional a fost în Cupa Italiei, 3-0 cu o echipa modestă din Serie C, Catazano.

♻️De partea cealaltă, As Roma se pare că a tras lozul câștigător cu instalarea lui Jose Mourinho pe bancă. După un sezon aproape ratat, terminând în afara locurilor care duc în Uefa Champions League și UEFA Europa League, trupa de pe "Olimpico" a început în forță acest sezon. Elevii lui Mourinho au 6 victorii din 6 meciuri jucate în toate competițiile 19 goluri marcate și 4 primite.

♻️În ultimile 5 meciuri directe dintre cele doua, As Roma s-a impus de 4 ori și a marcat 9 goluri. De asemenea ,echipa din capitala Italiei se descurcă foarte bine in meciurile din deplasare . Din ultimile 2 meciuri jucate afară , au obținut 6 puncte și 6 goluri marcate.

♻️În meciul de azi, merg pe victoria celor de la As Roma și pe minim 2 goluri marcate, pronostic cotst la 2.40 de cei de la SuperBet.


🔷️ECHIPELEPROBABILE

⚽️VERONA: (3-4-2-1): Montipo; Dawidowicz, Gunter, Magnani; Faraoni, Tameze, Hongla, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone.

⚽️AS ROMA: (3-4-1-2): Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Vina; Veretout, Cristante; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan;



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hellas Verona vs AS Roma
Pronostic:
2&2+
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro