Ponturi Pariuri Fotbal Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt

Superbet

⚽️WOLFSBURG-EINTRACHT FRANKFURT


cota2.ro

♻️Ultimul meci din Etapa a 5-a din Bundesliga se va juca începând cu ora 20:30, pe Wolksvagen Arena. Wolfsburg întâlnește pe cei de la Eintracht Frankfurt.

♻️Wolfsburg a început perfect acest sezon. Este singura echipa care are maxim de puncte după primele 4 etape disputate.Are victorii pe linie cu : Bochum (1-0), Herta Berlin (2-1), RB Leipzig (1-0), Furth (2-0). Saptamana acestă a debutat și în Liga Campionilor, aici a reușit doar un egal pe terenul campioanei din Ligue 1, Lille.

♻️Eintracht Frankfurt, în schimb, are un debut de sezon slab. În cele 4 etape disputate până acum a caștigat doar 3 puncte din 3 egaluri. A început sezonul cu o înfrângere drastică pe terenul celor de la Borussia Dortmund (2-5), apoi au urmat 3 rezultate de egalitate , 0-0 cu Augsburg și 1-1 cu Bielefeld și Stuttgart. De asemenea, a debutat cu un egal și în Europa League cu turcii de la Fenerbahce, 1-1, pe Deutsche Bank Park Arena.

♻️În sezonul precedent, cele două echipe au făcut două meciuri spectaculoase, cu 10 goluri marcate . Ambele echipe și-au xadtugat meciurile de pe teren propuriu, 4-3 Frankfurt și 2-1 Wolfsburg.

♻️Statisticile meciurile directe ne arată, că în cele 28 de meciuri directe, 75%, adică 21 din 28 s-au încheiat cu goluri marcate de ambele echipe , iar 64%, 18 din 28 au avut peste 2.5 goluri

♻️Wolfsburg porneste cu prima șansă în acest meci, dar Eintracht cred ca poate marca în meciul de azi. Oaspeții vor cauta prima victorie, după ce în primele 4 etape nu au reușit acest lucru. Consider că și azi va fi un meci spectaculos cu multe goluri. Nu vad o victorie la zero pentru nicio echipă. Așa cum arată și statisticile, merg pe un meci cu minim 3 goluri marcate și minim un gol marcat de fiecare echipă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro