Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

Superbet

CFR Cluj vs Craiova

România, liga 1

cota2.ro


Cfr nu reușește sa câștige cu Dan Petrescu pe banca, spre bucuria lui Sumudica, antrenor ce a fost demis de la campioana României după eșecurile umilitoare din Europa League.


Craiova și a bătut jos de ocazii în meciul contra celor de la Sepsi, care nu siguranță nu vor fi atât de dese în acest derbi.


Cfr are o singura înfrângere în acest început de sezon, plecând cu 0 puncte din deplasarea de la Botoșani, în timp ce oltenii si au revenit după un început dezastruos în liga 1.


Barcelona vs Granada

Spania, Laliga


Barcelona a arătat ca o victima clara în fata lui Bayern care a câștigat la toate capitolele. După eșecul dezastruos cu 8-2, a urmat un altul cu 0-3, unde Barcelona nu a trimis șut pe poarta pe teren propriu.


Adversarul de azi, pare a fi unul facil. Granada arata a echipa de pluton, pierzând ultimele 2 meciuri cu Rayo Vallecano și Betis, meciuri în care au încasat 6 goluri.


Braga vs Tondela

Portugalia, Primeira liga


Braga va întâlni un adversar în forma extrem de slaba. După prima victorie la scor din prima etapa cu Santa Clara, Tondela a reușit sa piardă restul etapelor, încasând minim 2 goluri de la echipa adversa.


Desi au pierdut în Serbia, Braga a arătat destul de bine și au avut ceva ocazii de gol, însă nu a avut îndeajuns.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Craiova
Pronostic:
1X (supercota)
Cota
1.28
Barcelona vs Granada
Pronostic:
1 solist
Cota
1.30
Braga vs Tondela
Pronostic:
Psf 1
Cota
1.20
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro