Ponturi Pariuri Fotbal Mioveni vs Rapid

BETANO

Mioveni-Rapid

Mioveni și Rapid București se vor întâlni pentru a șasea oară la nivel oficial, din iulie 2020 încoace! In seara aceasta de la ora 21:30, partida dintre trupele care au promovat în vară în Liga 1 va conta pentru ”16”-imile de finală din Cupa României. 

Mioveni și Rapid s-au încleștat în primăvara lui 2021 în ”play-off”-ul Ligii 2: a fost 1-1, respectiv 1-0 pentru argeșeni, pe teren propriu. De altfel, acel 1-0 constituie singura izbândă pe teren propriu, a celor din Mioveni, în cele șase vizite oficiale ale rapidiștilor. În ultimul duel direct, în acest campionat, giuleștenii au învins cu 2-0 în fieful argeșenilor. 

cota2.ro

Mioveni nu are un traseu chiar rău în Liga 1, adunând 10 puncte în nouă runde. Însă, ”galben-verzii” nu au mai câștigat de trei runde. În plus, formația lui Alexandru Pelici are două eșecuri la rând: 0-1, acasă cu Chindia, apoi 0-4 la FC Voluntari.

  • Mioveni: L L D W W
  • Rapid: L D D L W

După un start fulminant de campionat, Rapidul începe să aibă evoluții mai ezitante. Și giuleștenii au ajuns la trei meciuri la rând fără victorie, ei pierzând vineri seara acasă, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. 

Formația lui Mihai Iosif, suspendat în ultimele două dueluri, are probleme pe final: cinci din cele șase goluri încasate, toate în ultimele trei partide, au venit după minutul 75!

Oaspetii au 17 puncte din nouă etape, iar în deplasările din acest sezon de Liga 1 nu au pierdut deloc, având 10 puncte din 12 posibile în meciurile externe. Față de argeșeni, jocurile lor sunt ceva mai alerte: ultimele trei dueluri ale Rapidului au avut toate ”GG” și ”Over 2,5 goluri”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Mioveni vs Rapid
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro