Ponturi Pariuri Fotbal Spezia vs Juventus

BETANO

⚽️SPEZIA-JUVENTUS


cota2.ro

♻️Azi se joacă etapă intermediară în Serie A. Începând cu ora 19:30, Spezia întâlnește pe teren propriu pe Juventus Torino.

Spezia vine după o victorie , un egal și 2 înfrângeri în avest sezon, ocupând locul 12, cu 5 goluri marcate și 10 primite. Spezia are singură victorie împotriva celor de la Juventus, care datează din 2007, când cele două evoluau în Serie B.

♻️Juventus are cel mai slab start din ultimii ani . Trupa lui Allegri ocupă locul 18, cu doar 2 puncte după 4 etape disputate. Bătrâna Doamnă se pare că obosește în repriză a 2-a. Deși în 3 din cele 4 meciuri disputate în Serie A conducea la pauză, la final s-a văzut învinsă sau a trebuit să se mulțumească cu un punct. Singura victorie din acest sezon competițional, a fost în deplasarea din Suedia, 3-0 cu Malmo FF în grupele Uefa Champions League.

♻️Astăzi merg pe mâna celor de la Juventus. Cred că a venit momentul ca echipa lui Allegri să câștige primul meci din acest sezon. Sezonul precedent, "Bătrâna Doamnă" a defilat în fața celor de la Spezia. 3-0 pe teren propriu și 4-1 în deplasare.

🔺️ECHIPELE PROBABILE

⚽️SPEZIA: (4-3-3): Zoet; Bastoni, Hristov, Nikolaou, Ferrer; Kovalenko, Sala, Maggiore; Gyasi, Antiste, Verde. ⚽️JUVENTUS: (4-4-2): Szczesny; Alex Sandro, Bonucci, De Ligt, Cuadrado; McKennie, Locatelli, Bentancur, Chiria, Kean, Dybala

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spezia vs Juventus
Pronostic:
2(H-1.5)
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro