Ponturi Pariuri Fotbal Lens vs Strasbourg

Superbet

🔺️MECIUL ZILEI 🗒22.09.2021

⚽️LENS-STRASBOURG

cota2.ro

⏰ORA DE START: 22:00


♻️Salutare Pariori. Meciul Zilei de astăzi vine din Ligue 1, mai exact de la duelul dintre Lens și Strasbourg.

Așadar, începând cu Ora 22:00, pe Stade Bollaert-Delelis, Lens întâlnește pe cei de la Strasbourg.

⚽️LENS- ocupă locul 3 în Ligue 1, cu 12 puncte, 11 goluri marcate și 7 primite în cele 6 etape disputate pana acum . Mai mult, echipa antrenată de Frank Haise este revelația din prima ligă franceză. Dacă în sezonul trecut a fost foarte aproape să prindă un loc în Cupele Europene, în acest sezon pare și mai hotărâtă. Este neînvinsă de 10 meciuri, dar o statistică și mai importantă, ne arată că a marcat în toate cele 10 meciuri pe care nu le-a pierdut.

⚽️STRABOURG- trece și ea printr-o formă bună în acest moment. Ocupă locul 12, are 7 puncte, 10 goluri marcate și 11primite. După ce a debutat cu o înfrângere pe teren propriu, 0-2 cu Angers. Trupa din Alsacia a dat semne de revenire în meciul cu Psg, chiar dacă a pierdut și acest meci, a reușit să marcheze 2 goluri . Ultimul meci pe care l-a disputat s-a încheiat cu o victorie clară în fața celor de la Metz , 3-0.

♻️În ultimile 5 meciuri directe, 4 s-au încheiat cu goluri marcate de ambele echipe, iar 3 au avut peste 2.5 goluri

În meciul din acesta seara se întâlnesc două echipe cu un profil ofensiv, două formații care marchează, dar și primesc multe goluri. Casele de pariuri o dau ca favorită echipa din Lens, dar după părerea mea, Strasbourg poate marca în acest meci. În cele două deplasări de până acum au marcat 3 goluri. 2 în poarta celor de la PSG și 1 pe terenul celor de la Lyon.

Așadar, după părerea mea va fi un meci de ambele marchează și peste 2.5 goluri. Pentru acest pont, Superbet ne oferă o cotă de 2.40, care după părerea mea merită încercată.

🔺️ECHIPELE PROBABILE:

⚽️LENS: Lens (3-4-3): Leca – Gradit, Danso, Medina – Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski – Sotoca, Kalimuendo, Kakuta.

⚽️STRASBOURG: (4-4-2): Sels – Guilbert, Djiku, Nyamsi, Le Marchand, Lienard – Thomasson, Aholou, Bellegarde – Diallo, Ajorque.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lens vs Strasbourg
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro