Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.96

Superbet

🔹️COTA 2 A ZILEI / 26.09.2021

♻️Salutare Domnilor!. Azi m-am hotarat să joc o cotă de aproape 3, formată din două derby-uri ale zilei.

cota2.ro


⚽️ARSENAL-TOTTENHAM

♻️Primul meci se va juca în Anglia și va începe de la Ora 18:30. Așadar în Premier League se va juca derby-ul Londrei dintre Arsenal și Tottenham

♻️Tunarii au investit peste 100 de milioane de € în perioada de transferuri, dar rezultate întârzie să apară. Arsenal a avut cel mai slab start de sezon din ultimii ani. După primele 3 etape aveau 0 puncte și 0 goluri marcate . Înfrângeri pe linie cu Brentford , Chelsea și Manchester City. În acest moment echipa lui Mikel Arteta, ocupă locul 13, cu 6 puncte, golaveraj 2-9.

♻️Tottenham a început foarte bine sezonul, cu victoria,1-0, cu Manchester City., apoi au urmat alte două succese cu Wolverhampton și Watford , totul părea perfect pentru londonezi. Dar ultimile două meciuri jucate în campionat i-au adus cu picioarele pe pământ. 0-3 in deplasarea de la Crystal Palace și 0-3 pe teren propriu cu Chelsea. Astfel echipa lui Santo a "aterizat" de pe primul loc, pe locul 10, după 5 etape disputate

♻️În acest moment, cele două echipe se află în forme diferite. Gazdele se află într-o perioadă mult mai bună, dar vedetele oaspeților cum ar fi: Kane să Son, mă fac să cred că Tottenham poate ieși din criza pe care a traversat-o în ultimile meciuri și nu cred ca va pierde acest meci.

🔹️ECHIPELE PROBABILE

⚽️ARSENAL :(4-3-3): Ramsdale; Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney; Xhaka, Partey, Odegaard; Saka, Aubameyang, Smith Rowe.

⚽️TOTTENHAM :(4-3-3): Lloris; Emerson, Dier, Sanchez, Reguilon; Hojbjerg, Skipp, Alli; Lucas, Până, Son.


⚽️LAZIO-AS ROMA

♻️Al doilea derby al zilei se va juca în Serie A. Derby della Capitale își consumă un nou episod, începând cu Ora 19:00, pe Olimpico din Roma.

♻️Lazio vine după 4 meciuri în care nu a castigat, 3 în campionat și 1 în Conference League . Este pe locul 8, cu 8 puncte, 12 goluri marcate și 7 primite . Trupa lui Sarri este neînvinsă de 15 etape și avand în vedere că vorbim de derby-ul capitalei, se poate intampla orice.

♻️As Roma, cu Jose Mourinho pe bancă a început perfect noul sezon și părea că își depune serios candidatura pentru câștigarea campionatului în acest sezon în Serie A . În etapa a 5-a a venit și prima înfrângere, surprinzătoare în deplasarea de la Verona, 2-3, dar apoi s-a redresat în etapa precedentă cu Udinese.

♻️După părerea mea, va fi un meci interesant în care nu vor lipsi golurile . Chiar dacă gazdele trec printr-o perioadă slabă, într-un asemenea meci se pot mobiliza. Imobile trece printr-o perioadă foarte bună, fiind golgheterul din acest moment, cu 6 goluri marcate. As Roma trece printr-o perioadă, relativ bună, dar se pare că Morinho trebuie să mai regleze unele probleme în apărare. 3 goluri primite de la Verona sunt cam multe într-un meci. Meciul de azi, cred ca se va termina cu minim 3 goluri marcate, posibil sa vedem un G-G și 3+.

🔹️ECHIPELE PROBABILE

⚽️LAZIO :(4-3-3): Reina; Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj; Alberto, Milinkovic-Savic, Leiva; Pedro, Immobile, Anderson.

⚽️AS Roma :(4-5-1): Patricio; Karsdorp, Mancini, Smalling, Calafiori; Veretout, Cristante; El Shaarawy, Mkhitaryan, Zaniolo; Abraham.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Arsenal vs Tottenham
Pronostic:
X2
Cota
1.67
Lazio vs As Roma
Pronostic:
3+
Cota
1.77
Cota finala: 2.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro