Ponturi Pariuri Fotbal Venezia vs Torino

BETANO

Venezia vs Torino

Italia serie A, 27.09.2021

cota2.ro


Torino arata parca altfel fata de sezonul trecut, cand aproape orice echipa din serie A reusea sa marcheze cel putin 2 goluri in poarta lui Sirigu si sa obtina cele 3 puncte puse in joc. In momentul de fata, Torino s-a mai echilibrat si arata un joc destul de matur, insa nu au reusit sa obtina rezultate bune in fata unor echipe mai bine cotate – vorbim aici de infrangerile cu Atalanta si Fiorentina.


In ultimele 3 meciuri au reusit sa obtina 2 victorii si un egal, insa acestia sunt in continuare fara Zaza si Belotti , accidentati.


Venezia se chinuie momentan in prima liga italiana, dupa ce au reusit o singura victorie in fata lui Empoli, restul jocurilor fiind infrangeri care au dus la clasarea pe locul 18 cu 10 goluri incasate si doar 3 goluri marcate. 


Desi par doi adversari destul de diferiti ca forma si ca valoare, Torino are o cota la victorie de 2.20 la majoritatea caselor de pariuri. 


Pentru gazde vor lipsi cativa jucatori pe care se putea baza in acest inceput de sezon, insa care s-au accidentat: Sigurdsson A., Lezzerini L., Haps R., Fiordilino L., Ala-Myllymaki L.



Nota: 

Daca biletul este plasat la superbet sau betano, bilete beneficiaza de SuperAvantajul pe sportul fotbal care este disponibil doar pentru rezultatul Final (1 – victoria echipei gazdă, 2 – victoria echipei oaspete, 1X – victoria echipei gazdă sau egal, X2 – victoria echipei oaspete sau egal).


Ce inseamna superavantaj: Fotbal – Câștigi pariul dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Venezia vs Torino
Pronostic:
Torino castiga oricare dintre reprize
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro