Ponturi Pariuri Fotbal Ik Brage vs Osters IF

Superbet

🔹️MECIUL ZILEI / 4.10.2021

⚽️IK BRAGE-OSTERS IF

cota2.ro

⏰ORA DE START: 20:00


⚽️Salutare Pariori!. După o lună cu rezultate mai slabe, sper sa reusim sa recuperăm în acestă lună. Astăzi avem o oferta destul de slabă. Totusi, am găsit un pont interesant în Liga a 2-a din Suedia 🇸🇪.

♻️Începând cu ora 20:00, se va juca duelul dintre Ik Brage și Osters IF.

După 23 etape disputate în Superettan , Brage ocupă locul 13, cu 25 de puncte, 28 de goluri marcate și 33 primite, în timp ce Osters stă putin mai bine, locul 8, cu 31 de puncte, 20 de goluri marcate și 19 primite.

♻️Brage se simte bine atunci cand joacă pe teren propriu , marcând 8 goluri în ultimile 5 etape disputate pe teren propriu. De cealaltă parte, Osters traversează o perioadă foarte bună, fii d neînvinsă în ultmile5 meciuri disputate (3 victorii și 2 egaluri).

♻️Se preconizează un meci spectaculos cu multe goluri, având în vedere că ultimile 7 meciuri directe au avut peste 2.5 goluri, iar 6 dintre ele s-au încheiat cu goluri de ambele părți.

În ligile inferioare din Suedia, de regulă se marchează multe goluri, fapt ce m-a dus la gândul ca in meciul de azi sa vedem goluri marcate de ambele echipe și minim 3 goluri în total.

🔹️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI DISPUTATE❗

⚽️IK BRAGE : V E Î Î V

⚽️OSTERS IF: E V V V E

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ik Brage vs Osters IF
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: 14.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro