Ponturi Pariuri Fotbal Trelleborgs vs Landskrona

Superbet

🔹️MECIUL ZILEI / 05.10.2021

⚽️TRELLEBORGS-LANDSKRONA

cota2.ro

⏰ORA DE START: 20:00

♻️Salutare Pariori !!! Pentru meciul ZILEI de astăzi rămânem în Liga a 2-a din Suedia , după ce ieri meciul a fost verde fără emoții, încă din prima repriză.

♻️Începând cu Ora 20:00, se va disputa meciul dintre Trelleborgs și Landskrona. Cele două sunt vecine clasament, ocupând locurile 5 și 6, ambele având 37 de puncte. Trelleborgs nu trece printr-o perioadă foarte bună, având 4 meciuri consecutive in care nu a câștigat , dar totuși a marcat 4 goluri. Landskrona este și ea cu evoluții inconstante. Este cea mai bună echipă în meciurile de pe teren propriu, dar în deplasare vine după 6 înfrângeri consecutive .


♻️Trelleborgs valorează conform tranfermarkt 4 mil €, iar cel mai bun jucător este Mohamed Sărit, care valorează 350.000 €. De partea cealaltă , Landskrona este o echipa care valorează în jur de 3 milioane €, iar cei mai valoroși jucători din lot valorează 200.000€ si cu o medie de vârstă de 24 de ani


♻️5 din ultimile 6 intâlniri directe dintre cele două echipe au fost de G-G, în timp ce Trelleborgs a marcat în ultimile 7 meciuri jucate pe teren propriu.

🔹️FORMA CELOR DOUĂ ECHIPE ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE

⚽️TRELLEBORGS: Î Î E E V

⚽️LANDSKRONA: Î V Î V Î

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Trelleborgs vs Landskrona
Pronostic:
G-G&3+
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: 17.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro