Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Go vs Athletico Paranaense

Superbet

🔹️MECIUL ZILEI 6.10.2021

⚽️ATLETICO GO - ATHLETICO PR

cota2.ro

⏰ORA DE START: 01:00


♻️Pentru cei care nu au somn, în acestă noapte se joacă o nouă etapă din Serie A din Brazilia. Începând cu ora 1:00, se va juca meciul dintre Atletico Go și Athletico-PR, ocupantele locurilor 9 si 10, cu același număr de puncte, 30 dupa 22 de etape disputate. Două echipe care au golaveraj la 0. Gazdele au marcat 20 de goluri și au primit tot atâtea, în timp ce oaspeții au 29-29.

♻️Atletico Go are nevoie de puncte in acest meci după are doar o victorie în ultimile 5 etape. O victorie obținută în etapa precedentă pe terenul celor de la Fortaleza, ocupanta locului 5. De partea cealaltă, Athletico PR și-a întrerupt SERIA de 5 victorii consecutive în care a marcat 10 goluri, în etapa precedentă, când a pierdut, 0-3 pe terenul celor de la Flamengo.


♻️Gazdele se confruntă cu o serie de rezultate slabe în ultima perioadă, cu doar 4 victorii în ultimile 20 de meciuri jucate, cu doar 2 victorii pe pe teren propriu, dar victoria din etapa trecută cu ocupanta locului 5, mă face sa cred ca poate marca în meciul de azi cu cei de la Athletico Paranaense, care au primit 3 goluri în etapa trecută. Totusi forma bună a oaspeților din ultimile 5 meciuri, ar putea duce la minim un gol marcat in poarta gazdelor.

♻️Așadar, se anunță un meci interesant în care ambele echipe ar trebui să marcheze, la fel cum s-a întâmplat în precedentele 6 întâlniri directe.


🔹️FORMA CELOR DOUA ECHIPE IN ULTIMILE 5 ETAPE:

⚽️ATLETICO GO: V E Î E E

⚽️ATHLETICO PR: Î V V V V


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletico Go vs Athletico Paranaense
Pronostic:
G-G
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro