Ponturi Pariuri Fotbal Venezuela vs Ecuador

Superbet

MECIUL ZILEI / 10.10.2021

⚽️VENEZUELA 🇻🇪➖🇨🇴 ECUADOR

cota2.ro

ORA DE START: 23:30


♻️Salutare Pariori ❗❗❗ În acestă noapte avem calificări în Preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor din Qatar, Zona Americii de Sud.

Începând cu Ora 23:30, Estadio Olimpico din Caracas va găzdui întâlnirea dintre Venezuela și Ecuador.

♻️Gazdele sunt pe ultimul loc în grupa de 10 echipe și practic nu mai are nicio șansă să se califice la turneul final. Are a 2-a cea mai slabă apărare. După 10 etape disputate până acum, venezuelenii au obținut doar 4 puncte. Singura victorie obținută a fost un 3-2 în fața naționalei din Chile. În acest moment nu traversează O perioadă foarte bună, având 5 înfrângeri consecutive și 10 goluri primite.

♻️Oaspeții ocupă locul 3, cu 16 puncte, la egalitate cu Uruguay și la 3 puncte în spatele Argentinei. Are 19 goluri marcate și 12 primite. Este echipa cu al doilea cel mai bun atac după liderul Brazilia. Ecuador vine după victoria clară în fața Bolivei , 3-0 și are prima șansă să câștige și meciul de azi de la Caracas.

♻️După părerea mea, ar trebui să fie un meci de goluri. Gazdele nu mai au nimic de pierdut și ar trebui să joace cu "garda Jos". În precedentele 2 întâlniri disputate pe teren propriu a reușit să marcheze în poarta celor din Argentina și Brazilia. Precedentele 5 întâlniri directe dintre Venezuela și Ecuador au avut 15 goluri marcate. Oaspeții deși marcheaza multe goluri, are o medie destul de ridicată și în ceea ce privește golurile încasate. Eu cred ca in meciul de azi se marchează cel puțin 3 goluri, la o cotă de 2.45, oferită de Superbet.

💠ECHIPELE PROBABILE:

⚽️VENEZUELA (4-2-3-1): Farinez – Hernandez, Mejias, Ferraresi, Oscar Gonzalez – Rincon, Martinez – Machis, Soteldo, Penaranda – Ramirez.

⚽️ECUADOR (4-2-3-1): Ramirez – Castillo, Torres, Hincapie, Estupinan – Gruezo, Caicedo – Mena, Plata, Valencia – Estrada

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Venezuela vs Ecuador
Pronostic:
3+
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: 14.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro