Ponturi Pariuri Fotbal Letonia vs Turcia

BETANO

Letonia vs Turcia

Calificari - CM22

cota2.ro


Turcia nu a reusit sa castige in fata Norvegiei, incheiat 1-1, care promitea o ploaie de goluri dupa spectacolul oferit in prima reprize de cele 2 formatii.


Letonia a reusit o perfomanta deosebita in fata Olandei, care dupa 6 goluri marcate in fata Turciei si 4 in fata Muntenegrului, echipa condusa in atac de Memphis Depay a marcat 1 singur gol in poarta acestora, rezultat care, probabil, a rupt multe bilete ale pariorilor din toata lumea.


Turcii au o miza foarte importanta si anume accederea in fazele urmatoare ale campionatului mondial din 2022, de pe locul 2, ocupat la momentul actual de Norvegia, cu 16 puncte. Echipa oaspete este clasata pe locul 3 si cu o victorie poate spera la ocuparea locului 2, bineinteles, daca norvegienii se vor incurca pe teren propriu contra celor de la Muntenegru.


Letonii au aratat destul de slab in fata echipe olandeze, care nu au oferit mai deloc seriozitate in concretizarea ocaziilor de gol, multumindu-se cu singurul gol marcat de Klaassen din pasa lui Depay.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Letonia vs Turcia
Pronostic:
2 solist
Cota
1.47
Cota finala: 1.47
Profit: 0.94
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro