Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Armenia

Superbet

Romania vs Armenia

Calificarile pentru CM22

cota2.ro

11.10.2021, 21.45


România va disputa o adevărată "finală" în lupta pentru locul al doilea al Grupei J de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2022. Tricolorii au nevoie de un succes contra Armeniei, națională care se află deasupra trupei lui Mirel Rădoi în clasament.


Tricolorii au jucat excelent în prima parte a meciului contra nemților, reusind sa ii conduca la pauza prin golul marcat de Ianis Hagi, intr-o faza individuala, in care fundasului lui Chelsea, a fost ridicularizat de tanarul roman. Insa, in a 2-a parte a meciului, trupa lui Hansi Flick a marcat de 2 ori, reusind sa castige la limita in fata echipei noastre.


Radoi nu a aratat deloc suparat, precizand ca infrangerea a aratat ce s-a jucat pe teren cu adevarat.


Indiferent, sa incasezi doar 2 goluri din partea nemtilor cu Flick pe banca, e un lucru important pentru jucatorii nostrii, care ar trebui sa fie motivati in castigarea acestui meci.


Armenia nu se afla intr-o forma buna in momentul de fata, nereusind sa castige de 6 meciuri si tricolorii pot profita de acest aspest al demoralizarii echipei adverse.


Echipele probabile


România: Niță - Rațiu, Chiricheș, Rus, Bancu - Nedelcu, Cicâldău, Stanciu - Ianis Hagi, Keșeru, Maxim. Selecționer: Mirel Rădoi.


Armania: Yurchenko - Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan - Udo - Barsegyan, Spertsyan, Mkhitaryan, Adamyan - Zelarayan. Selecționer: Joaquin Caparros.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Romania vs Armenia
Pronostic:
1 solist (supercota)
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 0.77
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro