Ponturi Pariuri Fotbal România vs Armenia

Superbet

MECIUL ZILEI / 11.10.2021

⚽️ROMÂNIA 🇷🇴➖🇦🇲 ARMENIA

cota2.ro

⏰ORA DE START: 21:45


♻️Salutare Pariori!! Azi mizăm pe națională noastră la meciul ZILEI.

Începând cu ora 21:45, pe noul stadion din Ghencea, România va întâlni Armenia, într-un meci contând pentru Grupa J din Preliminariile Campionatului Mondial, Qatar 2022.

♻️ România ocupă locul 4 , cu 10 puncte, golaveraj 10-8. Chiar dacă suntem pe locul 4, se pare că astrele s-au aliniat de partea noastră și totul depinde de noi pentru a prinde locul 2 care duce la baraj. Dar să fim realiști, avem o misiune foarte dificilă, având în vedere că trebuie să trecem de două meciuri.

♻️Jocul din meciul cu Germania ne dă speranțe. Chiar dacă la final ne-am văzut invânși, dacă o luăm per-ansamblu am avut o evoluție bună. Așadar, meciul de azi este cel mai important pentru băieții noștri pentru a fi la mâna noastră până la final.Contra-candidatele Armenia și Macedonia de Nord mai au de jucat cu Germania.

Asta e șansă noastră.! Un eventual insucces în meciul de astăzi ne-ar scoate din calcule pentru locul 2.România mai are de jucat cu Islanda acasă și Liechtenstein în deplasare.

♻️Armenia nu trece printr-o perioadă foarte bună. După rușinea din meciul cu Liechtenstein, a pierdut cele 3 puncte în etapa precedentă în Islanda pe final. Este fără victorie de 6 meciuri, chiar de la meciul din tur contra României, 3-2. Vedeta echipei este de departe Mkhitaryan, jucător la As Roma, venit de la Borussia Dortmund. Totusi nu cred ca se poate face cu o floare primăvară.

♻️În concluzie, Mirel Rădoi își dă adevăratul test în seara asta. Am ales să merg pe victoria naționalei noastre și un interval de 2-4 goluri. O cotă foarte bună oferită de Superbet (2.55)


⚽️ROMÂNIA (3-4-3) : Nita – Manea, Rus, Chiriches, Bancu – Stanciu, Nedelcu, Cicaldau – Hagi, Keseru, Mitrita.

⚽️ARMENIA(4-4-2) : Yurchenko; Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan; Bayramyan, Zelarayan, Grigoryan, Adamyan; Barseghyan, Mkhitaryan.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Armenia
Pronostic:
1&2-4 Goluri
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro