Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan Mediaș vs Dinamo

Superbet

MECIUL ZILEI / 15.10.2021

⚽️GAZ METAN MEDIAȘ-DINAMO

cota2.ro

⏰ORA DE START: 20:30


♻️După o pauză de 2 săptămâni, Liga 1 pornește la drum cu o nouă etapă. Primul meci se va disputa, astăzi, începând cu ora 20:30, La Mediaș.

♻️ Gaz Metan Mediaș și Dinamo sunt despărțite de doar un punct, ocupând locurile 14 și 15. Sibienii au 8 puncte, golaveraj 8-14, în timp ce câinii au 7 puncte, 7 goluri marcate și 26 primite.

♻️Gaz Metan a dat semne de revenire după ce a fost instalat Ilie Poenaru pe banca tehnică. A debutat cu o victorie pe terenul celor de la Rapid, s-a calificat în optimile Cupei României, apoi a facut un meci spectaculos cu Sepsi, 2-2, iar în ultimul meci jucat a pierdut la Cfr Cluj, după ce la pauză conducea cu 1-0.

♻️Dinamo și-a schimbat și ea antrenorul. După telenovela cu Dario Bonetti, conducerea l-a adus din nou în postura de antrenor pe Mircea Rednic. Echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare a castigat primul punct în etapa precedentă cu cei de la Uta Arad, după o serie de 7 înfrangeri consecutive. Câinii au o serie neagra in meciurile jucate in deplasare: are 0 puncte, 0 goluri marcate și nu mai puțin de 16 goluri primite.

♻️Ultimile 3 întâlniri directe dintre cele două au avut de fiecare dată minim 3 goluri marcate și de fiecare dată au marcat ambele. Gaz Metan arată mult mai bine cu Ilie Poenaru pe bancă, iar de la Dinamo mă aștept la un joc bun la debutul lui Mircea Rednic. Sunt câteva speranțe după jocul bun făcut cu Uta. Așadar încerc o cotă de 2.80 pentru Ambele marchează și peste 2.5 Goluri marcate.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE

⚽️GAZ METAN: Î E V V Î

⚽️DINAMO: V E Î V Î

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gaz Metan Mediaș vs Dinamo
Pronostic:
G-G & 3+
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: 14.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro