Ponturi Pariuri Fotbal HNK Rijeka vs Dinamo Zagreb

Superbet

MECIUL ZILEI / 16.10.2021

⚽️RIJEKA-DINAMO ZAGREB

cota2.ro

⏰ORA DE START: 18:05


♻️Salutare Pariori ❗❗❗ Astăzi în în prima ligă din Croația se va juca derby-ul dintre Rijeka și Dinamo Zagreb, primele două clasate.

♻️Rijeka ocupa primul loc, cu 23 de puncte, 25 de goluri marcate și 15 primite, în timp ce Dinamo Zagreb ocupă locul 2, cu 22 de puncte, golaveraj 25-6, dar cu un meci mai puțin disputat.

♻️Rijeka este un oraș-port cu aproximativ 128.000 locuitori. Este singura echipa care a reușit să întrerupă "domnia" celor de la Dinamo Zagreb în ultimii 15 ani în prima ligă croată.

Echipa lui Goran Tomic este cotată de transfermark la 20 milioane de Euro. Cei mai valoroși jucători sunt atacanții Robert Muric - 2 milioane de Euro și Josip Drmic - 1.5 Milioane de Euro.


♻️Dinamo Zagreb domină campionatul din Croația în ultimii ani. Cu un lot cotat la aproximativ 110 milioane de Euro, echipa din capitala țării are 15 campionate câștigate din ultimile 16 ediții. Șirul a fost întrerupt în sezonul 2016/2017 chiar de Rijeka. Vedetele echipei sunt portarul Livakovic - 15 milioane de Euro, Petkovic-12 milioane de Euro, Orsic-12 Milioane de Euro. Echipa lui Damir Krzmar are o prioadă excelentă în campionat. Are 5 victorii consecutive în campionat cu 21 de goluri marcate și doar 2 primite.

♻️În ultimile meciuri directe cele două și-au împărțit victoriile . 2 victorii Rijeka, 2 victorii Dinamo Zagreb, iar alte 2 meciuri s-au încheiat la egalitate .

♻️Am ales să merg pe victoria celor de la Dinamo Zagreb. În primul rând am ales cota, când prinzi o cotă de 2.00 pe Dinamo Zagreb la un meci din campionat, eu cred că trebuie jucată, apoi formă bună din ultima perioadă mă face să cred că a oaspeții ar putea să câștige. Gazdele trec printr-o formă bună, dar în meciurile precedemte au jucat cu ultimile 2 clasate Dragovoljac și Istra, dar și un meci de cupă cu o echipa din liga secundă

Acest meci este și un prag psihologic. O eventuală victoria pe terenul rivalei din Rijeka i-ar urca pe primul loc. Ultimul meci disputat pe terenul din Rijeka, Dinamo s-a impus cu 5-1.

Așadar, în meciul de azi merg pe victoria oaspeților cu o încredere ridicată.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
HNK Rijeka vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
2
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro