Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.85

Superbet

1.Botosani-Chindia Tg

Botoșani și Chindia Târgoviște sunt două dintre formațiile care mizează pe continuitatea băncii tehnice, iar acest lucru se dovedește a fi inspirat. Marius Croitoru se află la al treilea sezon la conducerea moldovenilor, iar înaintea etapei a 12-a, Botoșaniul este pe locul 4, cu 22 de puncte. Dincolo, Emil Săndoi este din iulie 2020 la cârma dâmbovițenilor, Chindia fiind sub comanda lui una din cele mai bine organizate trupe din Liga 1. Acum, târgoviștenii sunt pe locul 10, cu 13 puncte. 

De șase ori s-au confruntat în Liga 1 cele două oponente, ambele bifând câte trei victorii. În sezonul trecut, Chindia a învins în Moldova cu 2-0, dar Botoșaniul s-a revanșat în retur, cu 3-2. Patru din cele șase ”directe” au avut ”Under 2,5 goluri” la final. 

cota2.ro

  • Botosani: D D L W W
  • Chindia Tg: L D W W W

Formația lui Croitoru are un singur eșec oficial în acest sezon, un 0-2, pe teren propriu, cu Rapidul. Botoșaniul a mai cedat o dată, însă a fost întrecută de FC Argeș în Cupa României, după loviturile de departajare.

Chindia a pierdut greu în ultima etapă, 0-1 acasă cu FCSB: golul eșecului a venit în minutul 90+7 din penalty, trupa lui Săndoi evoluând din minutul 8 fără mijlocașul Kocic, eliminat. Târgoviștenii au numai două înfrângeri în ultimele nouă dispute competitive. 

De asemenea, Chindia nu a primit niciun gol în ultimele trei deplasări oficiale! Dâmbovițenii rămân fideli jocului pragmatic, patru din ultimele cinci dueluri oficiale ale lor având ”0-1 goluri” la final!

2.Univ.Craiova-Academica Clinceni

Universitatea Craiova are un traseu din ce în ce mai bun, fiind acum pe poziția a 7-a, cu 19 puncte. Astazi, de la ora 20:30, ”juveții” sunt gazde și au prima șansă în fața ”lanternei roșii” din Liga 1, Academica Clinceni. Ilfovenii sunt singura echipă din elită fără triumf în acest sezon, având doar 3 puncte la activ. 

Totuși, istoricul recent arată că oltenii, deși net superiori, au avut reale probleme cu trupa din Clinceni. Toate meciurile directe de până acum au avut scoruri strânse la final, craiovenii reușind o singură victorie! Astfel, Universitatea a învins greu, 3-2, în primul duel din Liga 1, acasă, apoi, în returul din 2019/20, a făcut doar 0-0 la Academica. Anul trecut, a fost Craiova-Clinceni 0-1/0-0 în sezonul regulat, respectiv Clinceni-Craiova 1-0/0-0 în ”play-off”! 

  • Univ.Craiova: W W W L D
  • Academica : D L L L L

Gruparea din Bănie are un tonus bun, cu trei victorii oficiale la rând fără gol primit. În etapa trecută, elevii lui Laurențiu Reghecampf au obținut o izbândă de orgoliu, 2-0 cu localnicii de la U Craiova 1948. Un singur eșec au oltenii în ultimele șapte ”oficiale”, un 0-1 la campioana și lidera la zi, CFR Cluj. 

Acum, Universitatea are cinci meciuri oficiale la rând fără insucces pe propria arenă.

 Academica a scos primul punct cu Ionuț Chirilă pe bancă, 1-1 acasă cu FC Botoșani, în runda anterioară. Chiar și așa, ilfovenii rămân cea de-a doua defensivă slabă a Ligii 1, cu 23 de goluri încasate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Botosani vs Chindia Tg
Pronostic:
1x&0-4g/meci
Cota
1.30
Univ.Craiova vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro