Ponturi Pariuri Fotbal U.Craiova vs Academica Clinceni

Superbet

MECIUL ZILEI / 18.10.2021

⚽️UNNIVERSITATEA CRAIOVA-ADEMICA CLINCENI

cota2.ro

⏰ORA DE START: 20:30


♻️ Salutare Pariori! Meciul Zilei de astăzi vine din Liga 1.

⚽️Universitatea Craiova ocupă poziția a 7-a, cu 19 puncte golaveraj 17-10. Trupa lui Reghencampf merge perfect în ultima perioadă. Vine după 3 victorii consecutive în care nu a primit gol: 1-0 cu Cfr Cluj, 5-0 cu Dinamo, și 2-0 in derbyul Olteniei cu Universitate Craiova 1948.

♻️Academica Clinceni - ocupă ultimul loc în campionat fiind fără victorie innacrst sezon . Trupa ilfivrană are doar 3 puncte obținute. Se anunță un viitor sumbru la echipa. Ilie Poenaru a plecat de pe banca tehnică, în timp ce jucătorii sunt neplătiți de 3 luni.

♻️Oltenii sunt in mare formă în acestă perioadă și după victoriile obținute de echipele de pe primele locuri, Rapid, Fcsb, Fc Voluntari nu au voie să facă pași greșiți un acest meci cu lanterna roșie. De partea cealaltă, Academica Clinceni pare că nu se regăsește după venirea lui Ionuț Chirilă și greu de crezut ca poate scoate ceva din meciul de astazi. Pe Ion Oblemenco, craioveni au 4 victorii și un rezultat de egalitate, doar un gol primit.

♻️Astăzi merg pe victoria oltenilor la minim 2 goluri diferență. Am incredere in olteni după formă bună pe care o au în acest moment.

🔷️ECHIPELE PROBABILE:

⚽️U.CRAIOVA (4-3-3): Pigliacelli – Vatajelu, Constantin, Gaman, Bancu – Nistor, Cretu, Houri – Ivan, Gustavo, Markovic.

⚽️ACADEMICA CLINCENI (4-2-3-1): Dobre – Patriche, Achim, Pirvulescu, Ventura – Cascini, Moulin – Amorim, Chandarov, Cioiu – Omoh.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI

⚽️U.CRAIOVA: V V V Î E

⚽️ACADEMICA CLINCENI: E Î Î Î Î

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U.Craiova vs Academica Clinceni
Pronostic:
1 (H-1.5)
Cota
2.65
Cota finala: 2.65
Profit: 16.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro