Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.40

Superbet

1.Inter - Sheriff Tiraspol 

In seara asta, de la ora 22:00, campioana Moldovei o întâlnește pe cea a Italiei, Inter Milano, o partidă în care gazdele nu au decât varianta victoriei. Inter are un singur punct, după primele două etape din Grupa D a Ligii Campionilor, în timp ce Sheriff este lider, cu punctaj maxim. 

Formația pregătită de Simone Inzaghi a început acest sezon din UCL cu un eșec acasă, 0-1 cu Real Madrid, rezultat urmat de remiza din Ucraina, 0-0 cu Șahtior Donețk. Astfel, Inter, care în weekend a suferit primul eșec stagional în Serie A, 1-3 cu Lazio, a ajuns la 3 meciuri consecutive fără gol marcat în Champions.

cota2.ro

Sheriff are punctaj maxim după primele două etape, în care le-a învins pe Șahtior (2-0) și Real Madrid (2-1), deși a înregistrat cea mai mică posesie din istoria Ligii Campionilor: 24,8% medie.

  • Inter: L W D D W
  • Sheriff Tiraspol : W W W W W

2.Beșiktaș - Sporting

Cu zero puncte după primele două meciuri, Beșiktaș și Sporting se vor întâlni astazi, de la 19:45, la Istanbul, în etapa a treia a grupei C, din UEFA Champions League. Este o grupă în care Ajax și Dortmund par să se fi desprins, astfel că acest duel dintre campioanele din Turcia și Portugalia s-ar putea să fie relevant mai mult pentru locul al treilea, care va duce în Europa League. 

Beșiktaș are nevoie acum de un rezultat bun cu Sporting, atât pentru moral, cât și pentru a mai spera la ceva în această grupă. Va fi totuși destul de complicat, având în vedere atât forma, cât și faptul că încă mai sunt unii oameni nerefăcuți. Miralem Pjanic, Mehmet Topal, Kenan Karaman și Goerges-Kevin Nkoudou nu vor putea juca marți, din cauza accidentărilor. 

Sporting a păstrat linia din sezonul precedent pe plan intern. „Leii” au câștigat Supercupa în startul stagiunii, în campionat sunt încă neînvinși și au făcut doar doi pași greșiți (remizele cu Famalicao și Porto), iar, în weekend, au triumfat și în Cupa, cu 4-0 contra lui CF Os Belenenses. 

  • Besiktas: L W L L D
  • Sporting: W W L W W

3.Club Brugge – Manchester City

Pare greu de crezut, dar Club Brugge este clasată mai bine decât Manchester City în Grupa A a Ligii Campionilor, înaintea partidei de astazi, de la ora 19:45, în cadrul etapei a 3-a. În acest context, formația lui Pep Guardiola nu-și permite niciun pas greșit.

Club Brugge este una dintre surprizele plăcute ale primelor două etape în Liga Campionilor, alături de Șerif Tiraspol, Young Boys Berna ș Salzburg. Deși a plecat cu ultima șansă în grupă, belgienii sunt pe locul 2 în grupă, după primele două jocuri. Formația lui Philippe Clement a terminat 1-1 cu PSG, având în față tripleta Messi – Neymar – Mbappe. Iar în următorul joc a obținut trei puncte la RB Leipzig, după succesul cu 2-1. 

Pentru Manchester City nu există altă variantă, decât să plece cu toate cele trei puncte de pe stadionul Jan Breydel. Pep Guardiola nu vrea să-și complice inutil situația în grupă, Liga Campionilor fiind un obiectiv la fel de important ca și câștigarea Premier League. 

  • Club Brugge: W D W D W
  • Manchester City: W D L W W

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
Inter M. câștigă, Inter M. va avea cele mai multe cornere
Cota
1.30
Besiktas vs Sporting
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Club Brugge vs Manchester City
Pronostic:
2/2 sau X/2
Cota
1.30
Cota finala: 2.40
Profit: 11.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro