Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs Rapid

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 23.10.2021

⚽️DINAMO-RAPID

cota2.ro

⏰ORA DE START: 20:30


♻️Salutare Pariori !!!. După o pază de cateva zilei , revin cu Cota 2 a Zilei, în derby-ul din Liga 1 dintre Dinamo și Rapid.

♻️După 6 ani și jumătate avem din nou un derby DINAMO-RAPID. Este un derby doar cu numele dacă ne uităm la situația celor două echipe din acest moment. După un șir lung de probleme, Dinamo este tot mai aproape de retrogradare. Vine după 9 meciuri consecutive in care a castigat un singur punct. Schimbarea antrenorului se pare că nu a produs șocul la echipă, iar Mircea Rednic a revenit pe banca tehnică cu o înfrangere la Gaz Metan Mediaș, 1-2.

♻️De Partea cealaltă, Rapid a impresionat la revenirea în Liga 1, după un debut senzațional în liga 1. Prima înfrângere și primul gol primit a venit abia în etapa a 7-a. Se pare că rapudiștii au trecut peste perioadă slabă din ultima perioadă și în ultimile 2 etape, a remizat pe terenul celor de la Sepsi, unde se marchează destul de greu , iar în meciul precedent a castigat clar în fața liderului CFR Cluj, 2-0.

♻️Dinamo este într-un haos general și greu de crezut ca poate castiga in fata rapidistilor, care vin cu un moral bun după victoria în fața liderului CFR Cluj. . Merg pe o victorie a Rapidului și pe minim 2 goluri marcate.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE

⚽️DINAMO : Î E Î Î Î

⚽️RAPID : E E Î Î E

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs Rapid
Pronostic:
2&2+
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro