Ponturi Pariuri Fotbal Lazio Roma vs Fiorentina

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 27.10.2021

⏰ORA DE STAR: 21:45

cota2.ro

⚽️LAZIO ROMA-FIORENTINA


♻️Salutare Pariori !! Meciul Zilei decastazi vine din Serie A. Incepand cu ora 21:45, pe Olimpico din Roma, se va disputa partida dintre Lazio Roma și Fiorentina.

Lazio vine după un eșec usturător, 1-4 pe terenul celor de la Verona. Totusi, meciul s-a jucat în condiții speciale, latialii având mulți jucători importanți care au lipsit la acest meci. După 9 etape disputate , echipa lui Sarri ocupă locul 8, cu 14 puncte golaveraj 19-17.

♻️Fiorentina vine după o victorie categorică pe teren propriu, 3-0 cu Cagliari, ocupă locul 17, cu 15 puncte, golaveraj 13-12.

Lazio este în acest moment în afara locurilor care duc în cupele europene și nu-și mai permite să facă pași greșiți în meciul de astăzi.

♻️Fiorentina este o echipă de totul s-au nimic în acest sezon. Are 5 victorii și 4 infrangeri fără niciun egal.

Atmosfera la echipă nu este una foarte bună dupa ce vedeta echipei , sârgul Dusan Vlahovic, care a marcat 5 goluri acest sezon nu vrea să-și prelungească contractul cu formația violă.

♻️Am ales să merg pe victoria celor de la Lazio Roma , având în vedere că echipa lui Maurizio Sarri are 10 puncte câștigate pe teren propriu în condițiile în care a jucat cu Inter Milano și Aș Roma. Doar Cagliari a plecat neînvinsă în acest sezon de pe Olimpico. Fiorentinaa pierdut in țină deplasare la codasa Venezia, scor 0--1. Așa cum spuneam mai sus , înfrângerea de la Verona nu este relevantă în formă gazdelor, având în vedere că au lipsit mulți titulari care vor juca în meciul de astăzi. Așadar, pontul meu de astăzi, are o cotă de 2.55 (SuperBet) și este compus din victorie Lazio și între 2 și 6 goluri marcate.

🔷️ECHIPELE DE START

⚽️LAZIO: Reina; Hysaj, Patric, Luiz Felipe, Marusic; Akpa Akpro, Leiva, Milinkovic-Savic;Pedro, Immobile, Felipe Anderson.

⚽️FIORENTINA: Terracciano – Venuti, Milenkovic, Quarta, Biraghi – Bonaventura, Torreira, Maleh – Saponara, Vlahovic, Gonzalez


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio Roma vs Fiorentina
Pronostic:
1&2-6 Goluri
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro