Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Craiova

Superbet

Rapid-Craiova

Ultima partidă din etapa a 14-a va aduce față-n față cele două formații care în vară au promovat direct din Liga 2. 

Traseul lor din prima ligă este însă unul total diferit. Rapidiștii au un campionat bun, fiind aproape de zona ”play-off”, înaintea jocului din seara asta, ei fiind pe locul 7, cu 22 de puncte. În replică, formația craioveană este mai degrabă aproape de zona fierbinte a tabelei: oltenii sunt pe poziția a 12-a, cu 12 puncte.

cota2.ro

Interesant este că în sezonul trecut de Liga 2, craiovenii au câștigat toate cele trei meciuri contra giuleștenilor. Acasă, ”juveții” s-au impus cu 5-0 și 1-0, iar apoi, în fief-ul rapidiștilor au învins cu 3-1.

Înfrângerea din Banat a venit după trei meciuri la rând în care ”alb-vișiniii” nu pierduseră. În ultima etapă, giuleștenii au scos un 1-1 la Dinamo, datorită unei reușite bifate în prelungiri. 

”Alb-albaștrii” au o stagiune slabuta în partidele externe, bifând numai patru puncte în deplasare. U Craiova 1948 are o singură victorie ”afară”, 2-1 la codașa Academica Clinceni.

Nici craiovenii nu sunt în centrul unor meciuri foarte spectaculoase, fiind actualmente la 11 meciuri la rând, la nivel oficial, cu ”0-2 goluri” la final. 

Interesant este că 9 din cele 13 partide de Liga 1 ale oltenilor au avut la pauză scor de egalitate!

  • Rapid: L D W L D
  • Craiova: L W L L D


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Craiova
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro