Ponturi Pariuri Fotbal Alkmaar vs Cfr Cluj

Superbet

Alkmaar-Cfr Cluj

În etapa a 4-a din grupa D a Conference League, campioana României intră de pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. Gazdele de astazi sunt lidere, cu 7 puncte, în vreme ce Jablonec și Randers au câte 4, respectiv 3 puncte, ele confruntându-se în celălalt joc al serii. 

CFR Cluj a bifat două victorii la rând în campionat, ambele acasă: 2-0 cu Sepsi și 1-0 cu FC Voluntari. Astfel, elevii lui Dan Petrescu sunt la cârma Ligii 1 mai departe, cu 36 de puncte din 42 posibile. 

cota2.ro

Dacă în Liga 1, „alb-vișiniii” sunt greu de oprit, în Europa, clujenii traversează una din cele mai slabe stagiuni de când CFR activează în competițile UEFA. CFR nu are nicio victorie în ultimele șapte partide din cupele europene, ultima izbândă continentală fiind cea din Gibraltar, 2-0 cu Lincoln Red Imps, pe 28 iulie. Totodată, clujenii au pierdut șase din ultimele șapte partide din eurocupe.

  • Alkmaar: W L W W W
  • Cfr Cluj: W W L L W

Trupa lui Pascal Jansen are un moment favorabil: în ultimele șapte meciuri oficiale, a învins de șase ori și a pierdut o singură dată! Alkmaar a învins cu 3-2 în weekend, acasă pe Zwolle și și-a îmbunătățit bilanțul din Eredivisie, acolo unde este pe locul 9, cu 15 puncte. 

2.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alkmaar vs Cfr Cluj
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci, Peste 6.5 cornere în meci, Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro