Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.86

BETANO

1.Lazio-Salernitana

Un meci foarte simplu din punctul meu de vedere.Lazio,echipa de pe locul 6 cu 18 puncte intalneste penultima echipa din clasament,care a reusit sa acumuleze pana acum doar 7 puncte.

Avand in vedere ca joaca acasa si ca echipa adversa are mari probleme si de efectiv,avand foarte multi jucatori indisponibili,solistul pe gazde este indiscutabil.

cota2.ro

  • Lazio: D D W L D
  • Salernitana: L W L L W

2.Napoli-Verona

Raman tot in Italia Seria A si voi juca alt meci simplu.Napoli se afla pe prima pozitie cu 31 de puncte iar Verona pe locul 10 cu 15 puncte.Si aici ma bazez pe forma prin care trec cele doua dar si pe statisticile din meciurile H2H.

In ultimele 5 meciuri directe,din care 3 pe teren propriu,Napoli nu a fost invinsa,2 castigandu-le cu 2-0 iar in ultima reusind doar o remiza,un 1-1.

Ma gandesc ca nu vor pierde cele 3 puncte pe teren propriu si de aceea aleg sa joc solist acest eveniment.

  • Napoli: W W W D W
  • Verona: W D W L W

3.Voluntari-FCSB

Pe 27 octombrie, FCSB nu s-a putut prezenta la partida de Cupă cu Voluntari, pierzând la ”masa verde” cu 3-0. Astazi, de la ora 21:30, lucrurile vor sta cu siguranță altfel. FCSB și-a revenit din probleme cauzate de COVID-19 și de accidentări, fiind acum pe locul 2 în clasament, cu 30 de puncte, cu șase mai puține decât CFR Cluj. 

Ilfovenii sunt însă o trupă destul de inconfortabilă: Voluntariul se află pe locul 6, cu 24 de puncte și speră la accederea în sezonul de Top 6. 

Formația lui Liviu Ciobotariu se află într-un ușor declin. Voluntărenii au cedat în ultimele două runde: 0-2, acasă cu FC Argeș, respectiv 0-1 la CFR Cluj. 

Luând în calcul triumful din prelungiri, 5-3 la Hunedoara în Cupă, FCSB se află la nu mai puțin de opt victorii oficiale la rând. Joi, elevii lui Edi Iordănescu au plecat victorioși din restanța de la Ovidiu, 1-0 cu Farul, având și un singur gol primit în ultimele patru runde. 

  • Voluntari: L W L W L
  • FCSB: W W L W W

4.Rennes-Lyon

Etapa a 13-a din Ligue 1 se va încheia cu Rennes-Lyon astazi, de la 22:00, pe Roazhon Park. 

Gazdele ocupă poziția a cincea în prezent, la egalitate de puncte cu Lyon, dar la doar trei lungimi de Marseille, care e a treia. Marseille e și ultima formație care a învins-o pe Rennes în actuala stagiune. Joi, Rennes a evoluat și în Europa Conference League, câștigând cu 1-0 contra slovenilor de la Mura, într-un meci în care Genesio a menajat mai mulți titulari. 

De la înfrângerea dramatică de pe Parc des Princes cu PSG, din urmă cu șapte săptămâni, Lyon a mai pierdut o singură partidă și aceea tot pe final. S-a întâmplat la Nice, acum două etape, acolo unde a condus cu 2-0, dar a fost întoarsă în ultimele 20 de minute.

Pentru confruntarea cu bretonii, Peter Bosz are doi absenți importanți. Moussa Dembele este în continuare accidentat și nu va putea reveni nici la Rennes, în timp ce Tino Kadewere va sta și astazi, după ce a primit trei etape de suspendare în urma cartonașului roșu încasat la Nice. Pe lângă ei, pe lista indisponibililor se mai află și Jeff Reine-Adelaide, Lenny Pintor și rezerva lui Anthony Lopes, Julian Pollersbeck. 

  • Rennes: W D W W W
  • Lyon: W W L W W


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lazio vs Salernitana
Pronostic:
1
Cota
1.34
Napoli vs Verona
Pronostic:
1
Cota
1.42
Voluntari vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.23
Rennes vs Lyon
Pronostic:
Lyon P0.5g/meci
Cota
1.22
Cota finala: 2.86
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro