Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs Rapid

BETANO

Academica Clinceni-Rapid

Academica Clinceni este ”lanternă roșie”; cu numai 4 puncte din 14 runde. Dincolo, Rapidul ocupă poziția a 8-a, cu 23 de puncte, dar rezultatele recente nu sunt pe măsura startului de sezon. 

Ilfovenii nu au cunoscut încă gustul victoriei în 2021/2022 și, mai mult, au a doua apărare slabă din Liga 1, cu nu mai puțin de 32 de goluri încasate. 

cota2.ro

 De la venirea lui Ionuț Chirilă, Academica a adunat două egaluri în cinci partide. În etapa anterioară, ”alb-albaștrii” au scos un 1-1 la Gaz Metan Mediaș, grație unei reușite din timpul adițional. 

Trupa lui Mihai Iosif nu poate fi mulțumită cu realizările recente. Rapidul a consemnat numai două egaluri în ultimele trei ”oficiale”: 1-1 la Dinamo (L1), 0-2 la Politehnica Timișoara (Cupă) și 0-0, acasă cu U Craiova 1948 (L1). De altfel, luând în calcul rezultatele consemnate în timpul regulamentar, Rapidul are doar o victorie în ultimele zece partide competitive, un 2-0 domestic cu CFR, pe 17 octombrie. 

Totuși, giuleștenii se pot mândri că nu au niciun eșec extern în acest sezon de primă divizie. 12 puncte au agonisit ”alb-vișiniii” în cele șase deplasări de până acum. 

  • Academica Clinceni: D L L D L
  • Rapid: D L D W L

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Academica Clinceni vs Rapid
Pronostic:
12&S4.5g/meci
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro