Ponturi Pariuri Fotbal Irlanda vs Portugalia

BETANO

Irlanda-Portugalia

Portugalia va juca joi, 11 noiembrie, de la 21:45, la Dublin, împotriva Irlandei, în penultima etapă a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Pentru lusitani, este foarte important să nu piardă acest joc, astfel încât să își permită și un egal în partida decisivă pentru primul loc, din ultima rundă, împotriva Serbiei. 

Irlanda este deja eliminată și din cursa pentru locul de baraj înaintea ultimelor două meciuri din această grupă. Echipa lui Stephen Kenny a început îngrozitor campania de calificare, anulându-și încă din start orice speranță. A pierdut, mai întâi, în Serbia, după care a fost învinsă și de Luxemburg, pe teren propriu. 

cota2.ro

  • Irlanda: W W D D L
  • Portugalia: W W W W W

Portugalia se află pe locul al doilea în grupa A a calificărilor europene, la un punct în urma Serbiei, care are însă un meci în plus și va mai avea de jucat doar la Lisabona, duminică. Lusitanii nu au început extraordinar preliminariile, dar au adunat puncte. Au câștigat greu cu Azerbaidjan și Luxemburg, în martie, iar, între cele două jocuri, a remizat la Belgrad, 2-2, în acel meci în care lui Ronaldo nu i-a fost validat un gol în prelungiri, când mingea a trecut de linia porții. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Irlanda vs Portugalia
Pronostic:
2&P1.5g/meci
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro