Ponturi Pariuri Fotbal Augsburg vs Bayern

Superbet

Augsburg - Bayern

Augsburg și Bayern vor deschide etapa a 12-a din Bundesliga, cu meciul de pe WWK Arena, astazi de la ora 21:30. 

Augsburg suferă din punct de vedere ofensiv în acest sezon, dar pare că și-a găsit ritmul în partidele de pe teren propriu. În ultimele trei întâlniri de acasă, echipa lui Markus Weinzierl a câștigat singurele două meciuri din actuala stagiune, impunându-se cu 1-0 în fața Borussiei Monchengladbach și cu 4-1 contra lui VfB Stuttgart. Între acestea, a mai fost și remiza cu Arminia Bielefeld, 1-1. Cu toate acestea, Augsburg stă foarte prost în clasament, ocupând locul de baraj în prezent.

cota2.ro

Bayern Munchen a avut două momente mai grele luna anterioară. Mai întâi a fost înfrângerea cu Eintracht Frankfurt, din campionat, 1-2, iar, peste mai bine de trei săptămâni, a venit eliminarea din Cupa Germaniei, după umilința de la Monchengladbach (0-5). Echipa lui Julian Nagelsmann a reacționat însă foarte bine, marcând la rândul ei de cinci ori în următoarele confruntări, cea cu Union Berlin din Bundesliga și cea cu Benfica, din Champions League. 

  • Augsburg: L W L L D
  • Bayern: W W W L W

Pentru meciul de la Augsburg, Nagelsmann ar putea avea patru absenți importanți. Niklas Sule a fost depistat pozitiv la coronavirus înaintea meciurilor naționalei Germaniei și a fost plasat în carantină la fel cum s-a întâmplat și cu contacții lui apropiați. Printre aceștia se numără și trei colegi de la Bayern: Serge Gnabry, Joshua Kimmich și Jamal Musiala. Există însă posibilitatea ca cel puțin ultimii trei să fie declarați apți pentru joc. 

Pronostic:

  • Peste 2.5 goluri în meci
  • Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere
  • Peste 0.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Augsburg vs Bayern
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 4.50
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro