Ponturi Pariuri Fotbal Hyderabad vs Chennaiyin

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 23.11.2021

🇮🇳INDIA - ISL

cota2.ro

⚽️HYDERABAD - CHENNAIYIN

⏰ORA DE START: 16:00


♻️Salutare Pariori!!! A început ISL (India Super League). Nu știu câți ați pariat pe meciurile din acestă ligă. Eu zic că este de urmărit acest campionat , având în vedere că se marchează multe goluri și se poate profita atât Pre-Match, cât și pe Live.

♻️Campionatul este format din 11 echipe , care joacă tur-retur, iar pentru a se desemna campioana primele 4 clasate joacă semifinale și finala. Campiosna sezonului trecut este Mumbai City, care a trecut în finală de Atk Mohun Bagan.

Acest campionat are un program mai aparte. Se joacă câte un singur meci pe zi, dar se joacă în fiecare zi din săptămâna, de regulă de la ora 16:00.

Noul sezon a început vineri cu meciul dintre Atk Mohun Bagan și Kerala Blasters 4-2. Toate meciurule de până acum au avut minim 2 goluri in prima repriză la cote foarte bune de peste 2.00. Din păcate, am fost neinspirat și nu le-am postat pe site.🤨🤨🤨 .

♻️Astăzi avem meciul dintre Hyderabad și Chennaiyin și încercăm să profităm de o cotă 3.00, pe minim 2 goluri marcate în prima repriză.

Mă aștept să vedem goluri și în acest meci, după ce Hyderabad vine după 3 meciuri în care s-au marcat 9 goluri, în timp ce Chennaiyin a avut ultimile 3 meciuri cu 12 goluri.

♻️Cele două echipe s-au mai întâlnit de 4 ori , cu 14 goluri marcate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hyderabad vs Chennaiyin
Pronostic:
Peste 1.5 Goluri în prima repriză
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro