Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

Superbet

1.Villarreal-Manchester United

La prima vedere, confruntarea este una de totul sau nimic pentru ambele formații.

Villarreal nu are un sezon grozav în La Liga, fiind în a doua jumătate a ierarhiei după 14 etape disputate. În schimb, în Liga Campionilor, este bine poziționată pentru o calificare în optimile de finală. Partida cu Manchester United îi poate aduce biletul pentru fazele superioare ale întrecerii, dar în același timp o poate trimite și pe locul 3.

cota2.ro

Manchester United este într-o stare de șoc, după ce în ultima etapă din Premier League a suferit o altă înfrângere categorică. De această dată pe terenul nou-promovatei Watford, cu 4-1. Incredibil, „diavolii roșii” au ajuns să aibă a treia cea mai slabă apărare din campionat, doar Norwich City și Newcastle, ultimele două clasate, având mai multe goluri primite.

2.Barcelona-Benfica

Astazi, de la ora 22:00,Barcelona joacă acasă cu Benfica, în Matchday 5 din grupa E. Într-o serie în care Bayern este calificată deja în ”optimi” și nu mai are cum să rateze prima poziție, Barcelona este pe locul 2, cu 6 puncte, cu două mai multe decât oaspeții lusitani. 

Așadar, o victorie le asigură catalanilor calificarea în ”optimi”, înaintea ultimei runde. 

Pentru a trece de Benfica, Barcelona trebuie să fie mult mai eficientă. Spunem asta în contextul în care catalanii au marcat doar câte un gol în fiecare din ultimele patru dispute oficiale de pe ”Camp Nou”! De cealalta parte, Benfica are o problemă înaintea disputei din Spania: ”roș-albii” nu au nicio victorie în ultimele opt deplasări din grupele Champions League.

3.Young Boys-Atalanta

Un meci important pentru echipa gazda care ar putea urca pe pozitia a doua in cazul unui succes in seara asta.In meciul tur ,Atalanta s-a impus doar cu 1-0 dupa un meci pe care l-a condus cap-coada.

Partida din seara asta are loc pe Stadion Wankdorf incepand cu ora 22.00.

Pentru ca sunt doua echipe care inscriu de regula meci de meci voi juca acest eveniment la goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Villarreal vs Manchester United
Pronostic:
I><II
Cota
1.31
Barcelona vs Benfica
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci & Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.40
Young Boys vs Atalanta
Pronostic:
2sau3+
Cota
1.25
Cota finala: 2.29
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro