Ponturi Pariuri Fotbal Estoril vs Santa Clara

Superbet

MECIUL ZILEI / 29.11.2021

⚽️Estoril-Santa Clara

cota2.ro

⏰ORA DE START: 22:15


🔷️Salutare Pariori!!! Vin cu un pariu pe ultima sută de metri. După ce am analizat meciul, Eu zic că trebuie să profităm de o asemenea cotă.


♻️Etapa a 12 a din Prima ligă portugheză se va încheia cu duelul dintre Estoril și Santa Clara.

⚽️Estoril este o echipa nou-promovată și este revelația din prima ligă din Portugalia până acum. După 11 etape, ocupă poziția a 4-a, cu 16 goluri marcate și 9 primite și 20 de puncte acumulate. Echipa lui Bruno Pinheiro nu a mai pierdut de peste 2 luni, mai exact din 19 Septembrie , când a cedat în fața celor de la Sporting Lisabona (0-1). , iar în ultimile 5 meciuri a înregistrat 3 victorii și 2 egaluri, în aceste partide a reușit să încurce și liderul Benfica.

⚽️Santa Clara- este ultima clasată, cu doar 7 puncte obținute în 11 etape, cu cea mai slabă apărare și cel mai slab atac. 7 goluri marcate și 23 primite . În ultimile 5 etape disputate au o victorie și 4 înfrângeri. Într-adevăr au o victorie cu Fc Porto (3-1) în Cupa Ligii, dar meciul s-a jucat in conditii speciale , avand în vedere că Porto a folosit rezervele. În meciul din campionat, cei de la Porto s-au impus cu un sec 3-0.

♻️Așadar, eu cred că gazdele de la Estoril sunt mari favorite să se impună în acest meci, mai ales că oaspeții au 6 jucători indisponibili pentru meciul de astăzi. Așa cum spuneam mai sus , Santa Clara are cea mai slabă apărare din campionat, iar astăzi ar trebui să vedem cel putin 2 goluri. Incerc să profit de o cotă foarte bună, oferită de Superbet pentru victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate . După părerea mea, sunt șanse destul de mari .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Estoril vs Santa Clara
Pronostic:
1&2+
Cota
2.95
Cota finala: 2.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro