Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.72

BETANO

1.Buzau-Voluntari

Astazi cu incepere de la ora 15:30 pe stadionul Municipal din Buzau va avea loc intalnirea dintre Buzau si Voluntari in cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei.

Buzau evolueaza in liga a doua si are un parcurs destul de bun fiind pe locul 5 dupa primele 15 runde de campionat cu un total de 28 de puncte. Are cea mai funa ofensiva din Liga 2 cu 39 de goluri marcate , dar si a treia cea mai solida defensiva.

cota2.ro

Voluntari traverseaza si ea o perioada excelenta fiind pe locul 3 in Liga 1, cea mai buna clasare din istoria clubului dupa 17 runde deja disputate. Vine dupa o remiza 1-1 in deplasarea de la Botosani, dupa ce in runda anterioara se impunea acasa in fata lui Dinamo cu 2-1.

  • Buzau: W L L W D
  • Voluntari: D W W D L

S-au mai intalnit pana acum de 4 ori ,unde Voluntari s-a impus de 3 ori iar gazdele de astazi o singura data.

2.Inter-Spezia

La prima vedere, cel mai dezechilibrat meci al etapei a 15-a din Serie A va avea loc la Milano, între campioana Inter, echipa cu cele mai multe goluri marcate (34), și Spezia, formație aflată imediat deasupra liniei, cu cea mai slabă apărare a campionatului (32 de goluri primite). Partida de pe Stadio Giuseppe Meazza este programată astsazi, de la ora 19:30. 

Totuși, duelurile directe din sezonul trecut au fost foarte echilibrate. Inter a câștigat doar cu 2-1 pe teren propriu și a remizat, scor 1-1, în La Spezia. Sunt, de altfel, și singurele întâlniri între cele două echipe în Serie A. 

Inter vine după două victorii consecutive în Serie A, 3-2 cu Napoli și 2-0 cu Venezia, dar încă nu a legat 3 succese în campionat sub conducerea lui Simone Inzaghi. Pare a fi momentul potrivit să reușească acest lucru, ținând cont de adversar, dar și de avantajul terenului propriu. 

  • Inter: W W W D W
  • Spezia: L L W L D




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Buzau vs Voluntari
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Inter vs Spezia
Pronostic:
1&P1.5g/meci
Cota
1.29
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro