Ponturi Pariuri Fotbal Montpellier vs Clermont

Superbet

🔷️MECIUL ZILEI / 05.12.2021

⚽️MONTPELLIER-CLERMONT

cota2.ro

⏰ORA DD START: 16:00


♻️ În etapa a 17-a din Ligue 1, Montpellier primește vizita nou-promovatèi Clermont, astăzi, începând cu ora 16:00, pe Stade de la Masson.

Gazdele ocupă locul 11, cu 22 de puncte, 24 de goluri marcate și 23 primite, în timp ce oaspeții sunt primii deasupra liniei retrogradării, mai exact pe locul 17, cu 14 puncte, golaveraj 19-31.

♻️Trupa lui Dall'Oglio Oliver s-a impus în etapa intermediară cu 3-1, în deplasarea de la Metz, o victorie care a mai linistit puțin apele, având în vedere că "La Paillade" venea după două înfrângeri consecutive la zero, cu Olimpique Lyon și Rennes.

Montpellier este totusi o echipa care cedează greu puncte pe teren propriu. În stagiunea actuală, a pierdut pe teren propriu doar două meciuri, cu Lyon și Marseille, echipe care se bat la podium în Ligue 1.

⚽️Clermont vine din postura de echipa nou-promovata, care în acest moment este o candidată la retrogradare în Ligue 2 în acest sezon.

Trupa lui Pascal Gastien are un singur punct castigat în ultimile 6 etape disputate. Ultima victorie au avut-o la mijlocul lunii Octombrie, pe teren propriu cu Lille, scor 1-0. Nici în deplasare nu se descurcă foarte bine . Din cele 8 deplasări de până acum , au adunat doar 5 puncte, fiind pe penultimul loc al echipelor care au jucat în deplasare.

♻️Așadar, în meciul de azi, după părerea mea, gazdele pornesc favorite clar, chiar dacă cotele nu arată acest lucru și de asta m-am gândit că ar trebui să profităm de "generozitatea" caselor de pariuri și să încercăm o victorie a gazdelor.

🔷️FORMA ECHIPELOR ÎN ULTIMILE 5 MECIURI JUCATE:

⚽️MONTPELLIER: V Î Î V V

⚽️CLERMONT: E Î Î Î Î


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Montpellier vs Clermont
Pronostic:
1
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: 12.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro