Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Leicester

Superbet

Napoli-Leicester

Napoli și Leicester au fost văzute ca principale favorite în Grupa C din Europa League.Înaintea ultimei etape, cele două formații au ajuns însă în fața unei veritabile finale.

Clasamentul se prezintă astfel: Leicester – 8 puncte, Spartak – 7p, Napoli – 7p, Legia – 6p.

cota2.ro

Napoli traversează o criză în ceea ce privește accidentările din lot, motiv pentru care și ritmul echipei este în scădere, după o primă parte de sezon fabuloasă în Serie A.În contextul acestor probleme apărute în ultimele săptămâni, Napoli a pierdut 3 din ultimele 5 partide oficiale, cu Spartak Moscova în Europa League (1-2, deplasare), cu Inter Milano (2-3, deplasare) și Atalanta (2-3, acasă) în Serie A.

Pentru Napoli, singura variantă de a se califica mai departe în Europa League este să câștige această bătălie cu Leicester. Iar locul 1 îl poate obține în acest caz doar dacă Spartak nu se impune la Legia Varșovia. 

  • Napoli: L D W L L
  • Leicester: L D W W L

Leicester are asigurată prezența în primăvara europeană, dar acum rămâne de văzut dacă va continua în Europa League sau în nou-înființata Conference League.

Există o singură variantă ca Leicester și Napoli să meargă împreună mai departe. Italienii câștigă acest meci, iar Spartak și Legia Varșovia termină la egalitate. Formația lui Rodgers are avantajul rezultatelor directe cu formația rusă, dar ar fi totuși nevoită să joace un play-off în Europa League, cu o echipă clasată pe locul 3 în Liga Campionilor.

De stiut:

  • Partida tur s-a terminat la egalitate, 2-2. Leicester a avut 2-0, dar Osimhen a marcat de două ori în ultimele 21 de minute ale întâlnirii.
  • Ambele formații vin după o serie de 5 meciuri cu 3+ goluri la total.
  • Leicester a jucat 11 meciuri în deplasare în acest sezon, în toate competițiile, și doar la partida din Polonia cu Legia Varșovia nu a marcat (scor 0-1).

Pronostic:

  • Peste 1.5 goluri în meci
  • Fiecare echipă va avea peste 1.5 cornere


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Napoli vs Leicester
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro