Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.78

BETANO

1.CFR Cluj-Mioveni

Penultimul meci din etapa cu nr 19 le aduce fata in fata pe CFR Cluj,echipa de pe prima pozitie si pe Mioveni,echipa dupa locul 13.

Un meci foarte important pentru echipa gazda,avand in vedere ca FCSB a reusit sa castige aseara in deplasare la Medias.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • CFR Cluj: W W W L W
  • Mioveni: L D W D L

Din 2008 s-au intalnit de 5 ori ,meciuri in care, oaspetii de astazi nu au reusit niciodata sa se impuna.In 2008 au reusit o remiza alba in rest numai victorii la scor.

Inca un lucru important de retinut este faptul ca CFR joaca foarte bine in meciurile de pe teren propriu.In ultimele 5 au bifat numai victorii.

2.Real Madrid-Atl.Madrid

Unul din meciurile sezonului în La Liga, derby-ul madrilen, găsește cele două mari rivale din capitala Spaniei în momente diferite. Real Madrid e într-o formă grozavă, e lider în La Liga, are cel mai bun atac din campionat și vine după 12 partide oficiale la rând fără eșec: 11 victorii și o remiză. În ultimele cinci meciuri disputate, „galacticii” au primit un singur gol. 

Atletico e doar pe locul 4 în campionat, la 10 puncte în spatele rivalilor din oraș și, chiar dacă a obținut în ultimul meci din grupă calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, a reușit asta cu mai puține goluri marcate decât încasate. În plus, elevii lui Diego Simeone au doar 4 victorii în ultimele 11 meciuri disputate în toate competițiile. 

  • Real Madrid: W W W W W
  • Atl.Madrid: W L W L W

Real Madrid e neînvinsă acasă în acest sezon de La Liga, reușind cinci victorii și două remize pe Santiago Bernabeu. Atletico, pe de altă parte, a pierdut doar un meci din deplasare în actuala ediție de campionat, bifând două remize și 4 victorii „afară”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Mioveni
Pronostic:
1
Cota
1.37
Real Madrid vs Atl.Madrid
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 1.78
Profit: 7.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro