Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 25.78

UNIBET

Perioada excelenta pentru Newcastle Jets, ocupanta locului secund din prima liga a Australiei care maine vor juca in deplasare la locul 5 si anume Adelaide United. Formatia vizitatoare este neinvinsa de 6 jocuri si are o sansa buna pentru a se apropia de liderului Sydney FC. Ne asteptam la un meci cu goluri de ambele partii din punctul meu de vedere. Uruguay vs Cehia se intalnesc in semifinalele turneului China Cup iar eu vad formatia sudamericana net superioara cehior. Este a 3-a intalnire directa iar pana in momentul de fata scorul este 1-1 la general.

Mansa retur din faza sferturilor de finala a play-off-ului Paulista, Brazili porneste de la scorul de 3-2 in favoarea celor de la Bragantino. Corinthians este nevoita sa castige acest meci pentru a se califica in semifinale iar eu voi miza pe cel putin 3 goluri in aceasta noapte.

cota2.ro

Romanul Marius Copil il va intalni in aceasta seara pe M. Kukushkin, castigatorul turneului de la Irving. Cei doi se intalnesc pentru a 4-a oara iar jucatorul din Kazakhstan pleaca favorit aici la ATP Miami. Voi miza pe un succes a lui M. Kukushkin in aceasta partida. Partida interesanta intre francezul C. Hemery si australianul T. Kokkinakis astazi in cadrul turneului de la Miami, Sua. Cei doi jucatorii sunt la meciul 3 in cadrul acestei competitii iar Kokkinakis inca nu a cedat nici un set in fata adversarilor sai. Pronsoticul meu se indreapta spre un succes al australianului T. Kokkinakis.

Houston Rockets este liderul din Conf. de Vest cu 57 victori si 14 infrangeri avand un moral foarte bun inaintea meciului cu Detroit Pistons, formatie aflata pe locul 9 in Conf. de Est. Ne asteptam la un meci spectaculos intre cele doua echipe pentru faptul ca sunt extrem de ofensive, asadar am mizat pe un over 205,5 puncte in acest meci. Un alt meci foarte interesant se va juca intre New Orleans Pelicans locul 5 si formatia Los Anfgeles Lakers aflata pe pozitia a 11-a in Conf. de Vest. Va fi greu pentru Lakers sa obtina un rezultat pozitiv pentru ca in ultimele 5 directe scorul este unul favorabil celor de la NO Pelicans(4-1). Cei de la Pelicans nu vor pierde acest meci impotriva lui LA Lakers.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Adelaide Utd. vs Nwecastle Jets
Pronostic:
GG
Cota
1.00
Uruguay vs Cehia
Pronostic:
1
Cota
1.00
Corinthians vs Bragantino
Pronostic:
over 2,5
Cota
1.00
Copil M. vs Kukushkin M.
Pronostic:
2
Cota
1.61
Hemery C. vs Kokkinakis T.
Pronostic:
2
Cota
1.00
HOU Rockets vs DET Pistons
Pronostic:
over 205,5
Cota
1.00
NO Pelicans vs LA Lakers
Pronostic:
1X
Cota
1.00
Cota finala: 1.61
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro